Napi horoszkóp, 2024. április 2.: a Szüzet harmónia veszi körül, a Mérleg problémája megoldódik

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2024. április 1., 20:02

Szerző:

Itt a húsvét utáni első munkanapra szóló napi horoszkóp, kezdje a friss előrejelzéssel ezt a rövid hetet!

Kos (03.21.–04.19.)

Kicsit hullámvasútra fog emlékeztetni ez a kedd olyan szempontból, hogy tapasztal maga körül drámázást, ellenségeskedést, de bizalmat és harmóniát szintén. Nem az ön feladata más gondjait megoldani, ezért az előbbi esetben lépjen tovább – meglátja, így még hamarabb eljönnek a béke és harmónia pillanatai.

Bika (04.20.–05.20.)

Nem tudott annyi időt tölteni szeretteivel, partnerével az utóbbi időben, amennyit szeretett volna. Ezért néha lelkiismeret-furdalást is érez, de ez nem fogja előrevinni: használja ki inkább ezt a mai napot egy kis igazi együttlétre! Ne kütyüké, ne egy filmé legyen a főszerep ezúttal!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Vegyes hangulatú nap lesz ez az ön számára olyan szempontból, hogy lesznek pillanatok, amikor úgy érzi, leginkább egyedüllétre és békére vágyik, de olyanok is, amikor igazán fel tud oldódni társaságban. Mindkét érzésnek van helye: ne hibáztassa magát, csak figyelje meg, mi zajlik a lelkében!

Rák (06.22.–07.22.)

Egy olyan eseménynek lesz m a tanúja, amit még sokáig meg fognak emlegetni. Járjon nyitott szemmel, legyen jelen a pillanatban, bármit is csinál! Fontos azonban az is, hogy szakítson egy kis időt önmagára valamikor, csempésszen egy pillanatnyi kis luxust ebbe a 24 órába az ön saját módján!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy váratlan élmény régi emlékeket idéz majd fel ma önben. Ha tud, szánjon egy kis időt a nosztalgiázásra fényképek nézegetésével, feljegyzések, levelek olvasgatásával, mert ebben a ma különösen fogékony a korábbi korszakok üzeneteire, illetve arra, hogy egyben lássa a múltat és a jövőt – a jelenben.

Szűz (08.23.–09.22.)

Féltékenységet, értelmetlen vetélkedést tapasztal maga körül ezen a kedden – a legjobb, amit tehet, hogy nem avatkozik bele. Jó hír viszont, hogy barátság és harmónia is körülveszi önt, ne hagyja, hogy a viszálykodás belerondítson ezekbe a pillanatokba-percekbe-órákba!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy probléma, ami régóta kellemetlenséget okozott az ön életében, ma végre megoldódik. Egy problémával kevesebb, ráadásul az eset ráébreszti önt arra, hogy egy dolog az, ha egy probléma megoldódik, és egy másik, ha egy probléma nem számít már.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Szembesül egy olyan véleménnyel önről, amellyel nem feltétlenül ért egyet. Az ember első reakciója az ilyenkor, hogy megpróbálja kijavítani az illetőt, és jól is teszi, ha beszélgetést kezdeményez, de ha kedvesen és nyitottan áll hozzá a témához sértődöttség helyett, meglátja, kifejezetten pozitív dolog jön majd ki a diskurzusból!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy rövidebb időre nélkülöznie kell majd ma valami alapvető dolgot. Nem okoz ez semmilyen különösebb megrázkódtatást, sőt, utólag inkább pozitív az eredménye, hiszen az élmény emlékezteti önt arra, mik az igazán fontos dolgok az ön életében.

Bak (12.22.–01.19.)

Szinte már önt is idegesíti egy visszatérő gondolat. Ma megint folyton az ön eszébe jut majd ez a bizonyos dolog, de a nap arra is alkalmat ad, hogy végre elengedje ezt a gondolatot, ha igazán mélyre megy. Befelé fordulás, meditáció segíthet, de sport, sőt, akár tánc is!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Kicsit másként fog alakulni ez a nap, mint ahogy előre tervezte, mint amire számított. Egy újabb kicsi változás, önmagában nem nagy dolog, de mégis figyelemre érdemes. Tekintsen vissza, mennyi hasonlóan kicsi változáson ment keresztül az elmúlt hónapokban, és meglátja, hosszabb távon merre tart az élete!

Halak (02.19.–03.20.)

Ezen a héten megtapasztalja, hogy milyen az, amikor egy önhöz közel álló személy átlép egy bizonyos határt. Jó hír, hogy ezzel egyszerre már ma megtapasztalja azt is, milyen jól tudja kezelni az ilyen helyzeteket – ebből önbizalmat meríthet az élet más területeire is.

(Kiemelt kép: Shutterstock/UfaBizPhoto)