Napi horoszkóp, 2023. november 10.: a Rákhoz csatlakozik valaki, a Skorpiót mulatságos esemény várja

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2023. november 9., 20:05

Szerző:

Itt a munkahét utolsó napja, és ennek megfelelően a pénteki napi horoszkóp is. Ne felejtsen el visszalátogatni hozzánk a hétvégén is, mert a friss hírek mellett a Horoszkóp rovatban megtalálja majd a hétvégi előrejelzést és más, különleges asztrológiai összeállításokat is!

Kos (03.21.–04.19.)

Valaki jót tesz önnel vagy segít önnek, de lehet, hogy hamarosan kiderül, hogy az illető nem teljes mértékben puszta önzetlenségből tette, amit tett. Vajon ez levon az értékből annak, amiben az ön segítségére volt? Döntsön ön!

Bika (04.20.–05.20.)

Ezt a napot a kapcsolatai határozzák meg: fontos dolog történik önnel és egy jóbarátjával, valamint megtudja, hogy valaki sokkal pozitívabban gondol önre, mint azt eddig sejteni lehetett.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az Ikreket arra hívja a horoszkóp, hogy ezen a pénteken figyelje a 7-es szám felbukkanását. A tökéletesség, örökkévalóság misztikus száma ugyanis valami örök érvényűre hívja majd fel az ön figyelmét ezen a pénteken, olyasmire, amit ön mindig is tudott, de az utóbbi időben mintha kezdte volna elfelejteni.

Rák (06.22.–07.22.)

Egy háromszereplős szituációban találja majd magát a mai nap egy emlékezetes pillanatában. Egy újonnan érkezett csatlakozik önhöz és még valakihez. Váratlan események sülhetnek ki ebből a felállásból.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az Oroszlán ma különösen vigyázzon az egészségére, mert ma nagyobb az esélye, hogy elkap valamilyen megbetegedést. Az energiái ma valahol máshol vannak, támogassa az immunrendszerét elegendő alvással, helyes étkezéssel, és meglátja, átvészeli gond nélkül ezt a napot, ezt az időszakot!

Szűz (08.23.–09.22.)

Befelé fordulós, néha talán kicsit melankolikus nap lesz az ön számára ez a péntek. Remek alkalom, hogy egy kicsit a belső térre figyeljen, hogy felfedezze, milyen szépséges virágok nyílnak ott bent! Csodálja meg, gondozza őket – erre tökéletesen alkalmas a mai nap!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy régi barátjával zökkenőhöz ér a kapcsolatuk. Különösen őszinte és megértő kommunikációra lesz szükségük ahhoz, hogy úgy tudják folytatni, ahogy eddig – viszont az is benne van a pakliban, hogy ha ezt meg tudják beszélni, még szorosabb lesz a viszonyuk a jövőben.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A munkahelyén ma egy kellemes vagy esetleg egyenesen mulatságos esemény várja. Ehhez az eseményhez köze lesz egy olyan személynek, aki kifejezetten szimpatikus önnek, illetve barátságos önnel – és ön szintén jófejnek találja az illetőt.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy fontos üzenet a Nyilasnak: ne azt hibáztassa, aki legyőzte önt, hanem azt, aki ebből az egészből versenyt csinált! Az élet önmagától nem egy éhezők viadala, csak akkor lesz az, ha valaki azzá teszi.

Bak (12.22.–01.19.)

Nem könnyű önt meggyőzni egy bizonyos ügyben, de ma valaki egy olyasmit mutat önnek, ami arra készteti, hogy nagyon is elgondolkodjon, hogy be kéne adnia a derekát. Gondolja végig még egyszer, ne makacsságból, hanem az észérvek alapján döntsön!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy rivalizálás nyomja rá a bélyegét az ön napjára. Miért olyan fontos az, hogy mi a helyzet azzal a másikkal? Ha erre a kérdésre megtalálja a valódi választ, rögtön sokkal könnyebb lesz elengedni ezt az egész versengősdit.

Halak (02.19.–03.20.)

Egy önhöz közel álló személlyel közösen kerül különleges helyzetbe. Kettejük számára egészen különbözően végződik ez az epizód, és utólag az lesz az érzése, hogy igen, azért mégiscsak ön jött ki jobban a dologból.

(Kiemelt kép: Shutterstock)