Napi horoszkóp, 2023. december 13.: a Skorpió ölel vagy megölelik, a Halak lelki edzőjével találkozik

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2023. december 12., 20:03

Szerző:

Itt a Luca napi horoszkóp! Különleges nap ez, nézze meg, önnek mit ír mára az előrejelzés!

Kos (03.21.–04.19.)

Annyi a tennivalója mostanában, hogy közel áll ahhoz, hogy nehéz szívvel ugyan, de feladjon valamit, ami túl sok energiát vesz igénybe és valahogy reménytelennek tűnik a vele való további kísérletezés. A horoszkóp azonban figyelmezteti: ne adja fel! Ha már beletett egy csomó energiát a dologba, még tartson ki egy ideig, és meglátja, megtérül az időbefektetése!

Bika (04.20.–05.20.)

A Bika egy megsemmisülés tanúja lesz ma, ugyanis szeme láttára hullik ma darabokra valami: egy addig jobbára problémamentesen működő gépezet, egy rendszer. Vajon újra lehet még indítani vagy ennek annyi? A válasz összetettebb, mint gondolná.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Találomra választ ki egyet ma sok teljesen ugyanolyannak tűnő dolog közül. Csak később fogja megtudni, hogy ez a dolog egyáltalán nem egy volt a sok közül, hanem van benne valami különleges, ami első pillantásra rejtve volt. Nagyon ráérez ma, hogy melyiket kell választani – vagy lehet, hogy vezeti önt valami/valaki?

Rák (06.22.–07.22.)

A sorok között olvasva tudhat meg ma valami fontosat, szóval figyeljen jól oda mindenre! Mennyivel egyszerűbb dolgunk lenne, ha az emberek mindig nyíltan és egyenesen kommunikálnának... De ma önnek van füle arra, hogy meghallja azt is, ami kimondatlan marad.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy bocsánatkérést emel ki a mai napból a horoszkóp az Oroszlán csillagjegyben születettek számára. Akár ön kér bocsánatot, akár öntől kér elnézést egy önhöz közel álló személy, ennek a gesztusnak a mai napon sokszoros gyógyítóereje van, és képes valóban helyrehozni azt, ami félrecsúszott. Ha úgy érzi, van miért kimondani a mea culpát, tegye meg még ma!

Szűz (08.23.–09.22.)

A mai napon érintkezésbe kerül egy olyan személlyel, aki egy bizonyos hierarchiában ön felett áll, és egy olyannal is, aki ön alatt. A kettő közül az egyik érintkezés szép lesz, de gyakorlati haszon nélkül való, a másik kellemetlen ugyan, viszont igencsak hasznos.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Bármilyen pozitív dolog történik a mai napjában, az meglepően fel fogja dobni az ön hangulatát – ekkor veszi csak észre, hogy milyen rég érezte már ezt az érzést. Talán nem is volt tudatában, hogy kissé lehangolt volt az utóbbi napokban, szóval mindig jól jön egy kis pozitivitás, így az ünnepek előtt meg különösen!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy ölelés lesz a mai nap középpontjában a Skorpió számára, eköré rendeződik majd egy csomó másik esemény és érzés. Enélkül az ölelés nélkül ez a szerda csak egy szürke hétköznap lenne, de egyetlen öleléssel különleges ünnepet csinálhat a mai napból!

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilas egy másik világba, egy másik birodalomba bepillanthat ma be. Belépni azonban nem fog tudni ebbe a másik világba, de nem is biztos, hogy egyelőre akar vagy egyáltalán képes lenne rá – de jó, ha tudja, hogy létezik, és fontos tapasztalás látni is belőle valamennyit.

Bak (12.22.–01.19.)

Egyik szülőjét a mai nap különösen fontos alakjaként emeli ki a keddi horoszkóp. Ezen a szülőjén keresztül fontos hírt, tanítást vagy emléket kaphat a mai napon, figyeljen rá tehát, kapcsolódjon ehhez a szülőhöz, nyissa ki a szívét az üzenet fogadására, mert ez a bizonyos üzenet nem csak a fizikai világon keresztül érkezhet!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Akaratán kívül tanúja lesz ma egy olyan eseménynek, amit nem az ön szemének szántak. Nem feltétlenül könnyű ilyenkor hova tenni az élményt, de ne hessegesse csak úgy el a látottakat és az általuk keltett érzéseket-gondolatokat, mert könnyen lehet, hogy az univerzum nem véletlenül mutatta meg önnek ezt az eseményt!

Halak (02.19.–03.20.)

Egy olyan személy lesz ön mellett a mai napon, akitől egy remek túlélési technikát sajátíthat el. Akár lelki edzőjének is tekintheti ezt az illetőt arra az időre, amíg együtt vannak, még akkor is, ha az illető nem azzal a konkrét céllal cselekszik, hogy önt oktassa: figyeljen arra, hogy mit miért és hogyan csinál ez a valaki, ma rengeteget tanulhat!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Dmytro Khlystun)