Napi horoszkóp, 2023. december 12.: az Ikrek csodálatos napot élvezhet, a Rák a maradandóhoz ragaszkodik

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2023. december 11., 20:02

Szerző:

Menetrendszerűen megérkezett a keddi napi horoszkóp! Görgessen le a születési dátumának megfelelő csillagjegyéhez, és olvassa el, önnek mit ír!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy korábban megbeszélt mai programja vagy elfoglaltsága némileg máshogy alakul majd, mint gondolta volna. Meglehetősen fontos az ok azonban, ami a változást előidézte, lehet, hogy ez a jövőben még elő fog fordulni, úgyhogy jegyezze meg, miért és hogyan történtek az események!

Bika (04.20.–05.20.)

A kilences szám lesz a szerencseszáma ezen a napon. Érdemes odafigyelnie, hol bukkan fel ez a szám a nap folyamán, mert pozitivitást, örömet és jövőbeli szerencsét jelez majd.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Arra figyelmezteti önt ez a nap, hogy valamit egy kissé túlgondol. Az élet legjobb dolgai nemcsak ingyenesek, hanem egyszerűek is. Egy csodálatos dologért csak a karját kell ma kinyújtania: ne kutasson hátsó szándékot, ne próbálja megjavítani, ami el se romlott, csak élvezze az életet, mert igen, még az ilyen szürke, téli kedden is lehetnek csodálatosak!

Rák (06.22.–07.22.)

A Rák számára egy egyelőre megfejtetlen eltűnést jelez előre a horoszkóp keddre. Valami el fog tűnni az ön életéből, de hamar be fogja látni, hogy ez így volt rendjén. Szóval ami tűnékeny, az hadd tűnjön – ami tényleg maradandó, ön csak ahhoz ragaszkodjon!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Nem lesz a hét legkönnyebb napja ez a kedd, viszont cserébe az egyik leginspirálóbb lesz mégis! Ennyi citromból ilyen finom és frissítő limonádét ön talán még életében nem készített, szóval fektesse bele az energiáit a feladatokba, meglátja majd, mennyire megéri!

Szűz (08.23.–09.22.)

Végre megtudja az igazat egy kissé komplikáltnak tűnő ügyben: amit hallott, annak bizonyos része igaz volt, de bizonyos része fikció. Tisztábban fog látni ezután.

Mérleg (09.23.–10.22.)

A mai nap egyik kiugró és a hangulatára nézve meghatározó eseménye egy rövid beszélgetés lesz valakivel egy formális szituációban: legyen az a munkával kapcsolatos vagy akár csak egy vásárlás az üzletben és a beszélgetés az eladóval. Figyelje meg, mennyire másként viselkedik ebben a helyzetben, más dolgokat hoz elő önből ez a szituáció!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy nagy volumenű esemény után felméri majd, hogy mije maradt. Áttekinti, mibe került, amin keresztülment és mit nyert, mivel gazdagodott, mivel fog még gazdagodni esetleg a jövőben ezek után. Ez a kedd arra hívja, hogy mérleget vonjon és fontos tanulságot szűrjön le.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ez a nap a szabályok és főleg a kivételek napja lesz a Nyilas számára. A nap folyamán többször is szembesül majd vele, hogy bizonyos szabályok ma ezért vagy azért nem érvényesülnek, vagy valakire nem alkalmazandóak-alkalmazhatóak. Mint tudjuk, ők csak erősítik a szabályt!

Bak (12.22.–01.19.)

A gyarapodás napja lesz ez a mai a Baknak. Meglátja, mennyi mindenben gyarapodik ma, ami segíti szellemi, testi és anyagi épülését. Fogadja el és becsülje meg ezeket az ajándékokat, amennyiben saját munkáján keresztül érkeznek, akkor különösen!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A mai nap egy nagyon fontos dologra kínál lehetőséget a Vízöntőnek: arra, hogy önazonos legyen, és hogy egy olyan személy számára, aki fontos önnek, megmutathassa saját magát, vagy legalábbis személyiségének egy fontos oldalát.

Halak (02.19.–03.20.)

Egy olyan nap a mai, ami elsősorban befelé fordulásra hívja a Halakat, spirituális távlatokat nyitva meg. Hagyjon egy kis adventi csöndet a mai napban, próbáljon időt szakítani arra, hogy saját magára figyel, a testére és a gondolataira egyaránt! Ezt persze nem feltétlenül kell effektíve csöndben csinálni: ha van olyan zene, ami segít, kapcsolja be, mozogjon is rá bátran, akár otthon is, egyedül a szobában!

(Kiemelt kép: Pexels.com/EVG Kowalievska)