Napi horoszkóp, 2023. december 11.: a Kos hete lendülettel indul, a Nyilast invitálja a jövő

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2023. december 10., 20:01

Szerző:

Hűha, a karácsony előtti utolsó előtti hét kezdődik most, kezdődjön hát ez a hét a hétfői napi horoszkóp előrejelzésével! Nézze meg, önnek mit ír!

Kos (03.21.–04.19.)

A Kos számára energiával tele, lendülettel indul ez a hét! Most több kedvvel, jobb hatékonysággal fogja tudni elvégezni, amit el kell. A munkában elért sikerélmény után, a jól végzett munka tudatában pedig még jobban esik majd az esti kikapcsolódás.

Bika (04.20.–05.20.)

Egy olyan váratlan esemény következik ma be, aminek érezhető negatív és pozitív következményei is lesznek. Félig üres vagy félig tele? Ezúttal is döntenie kell majd, hogy ön hogyan látja azt a bizonyos poharat.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy bosszantó dolog miatt jó ideje nem tudja, hogy szóljon-e, érdemes-e panaszkodni. Ma lehetőség kínálkozik majd arra, hogy szóba hozza a dolgot, és érdemes élnie ezzel a lehetőséggel. Fontos azonban, hogy ne túlozzon és ne hagyja, hogy az indulatok beszéljenek önből!

Rák (06.22.–07.22.)

Ne ragaszkodjon mindenáron valamihez, amire igazából nincs szüksége! Ma ráadásul kapcsolatba kerül egy személlyel, akinek nagyon is jól jönne, aminek ön úgysem veszi hasznát. Vegye észre, hogy kiről van szó, és ne várja meg, hogy az illető kérjen öntől, ajánlja fel a dolgot ön!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Nagyban meghatározza ez a hétfő az egész hetet az Oroszlán életében. Ahogyan sikerül ez a nap, nagyrészt olyan lesz a hét hátralevő hat napja is. Szóval figyeljen oda, mire hogyan reagál, mi mit vált ki önből, mert így könnyebben el fogja tudni kerülni az esetleges csapdákat-buktatókat a hét során.

Szűz (08.23.–09.22.)

Szép volt a hétvége, és a hétfő is lehet szép, ha kész elfogadni, hogy ezek a napok nem minden vonatkozásban lesznek úgy szépek, ahogy azt ön elvárja. Találja meg a váratlanban is a szépséget, hagyja, hogy különleges fizikai és/vagy spirituális helyekre kalauzolják el önt az események!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Figyelmezteti ma önt valaki valamire, amire az ön zsigeri reakciója negatív lesz, elsősorban az illető személye, illetve hangvétele miatt. Ne utasítson el azonban egy jó tanácsot csak azért, mert nem szimpatikus forrásból érkezik: gondolja csak végig, nem lehet, hogy neki van igaza?

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ne feledje: csak azért, mert igaza van, nem feltétlenül helyes, ha folyton az igazát hangoztatja. Olyan szituációba kerül ma, amelyben nem az lesz a lényeg, hogy kinek van igaza, hanem az, hogy ki mennyire tud nyitott és kedves maradni a többiek irányában.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A hét egy-két távolabbi eseménye már ezt a hétfőt is meghatározza – ugye milyen különös, ahogy a jövő jelen lehet a jelenben, főleg így karácsony előtt? A körülmények ugyan arra hívják önt, hogy ön lélekben már a jövőben járjon, de próbáljon ennek ellenállni, mert itt és most, ezen a napon van önnek átélnivalója!

Bak (12.22.–01.19.)

Egy nagy igazságra figyelmezteti ez a hétfő a Bakot: van olyan, hogy az ön boldogságához más öröme szükséges. Hiába, vannak olyan dolgok, amikből minél többet ad, annál több lesz belőle. Legyen hát bőkezű!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A Vízöntő számára a hetes egy igen fontos szám lesz ezen a hétfőn: figyelje meg, hogy mire hívja fel az ön figyelmét az univerzum ezzel a számmal! Válassza a hetest!

Halak (02.19.–03.20.)

Kicsit befelé fordulós nap lesznek ez a Halak életében, dehát ilyen időszak ez a december! Ma különösen jól teszi mindenesetre, ha figyel a lelkében zajló eseményekre! A hangolódáshoz-elmélyüléshez nagy segítség lehet a mozgás és a zene, vagy akár ezek kombinációja: táncoljon, illetve hallgasson zenét sportolás közben!

(Kiemelt kép: Shutterstock)