Napi horoszkóp, 2022. március 25.: több csillagjegynek is csodásan zárul majd a hét

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2022. március 25., 00:05

Szerző:

Reméljük, szívesen olvassa a napi horoszkópot, alább találja a mait! Szombaton a hétvégi horoszkópot keresse a 168-on, sőt, vasárnap is lesz előrejelzés, szóval várjuk önt vissza nap, mint nap!

Kos (03.21.–04.19.)

Túl sok az ön életében most a stressz, és nem csak a munka miatt. A délután folyamán éri majd egy kellemes meglepetés, és meglátja, milyen jól esik ilyenkor elfelejteni a gondokat egy rövidebb időre. Most már csak azt kell kitalálnia, hogyan tudná a stresszt tartósan is csökkenteni, de ne aggódjon, hamarosan erre is megtalálja a választ, csak keresni kell!

Bika (04.20.–05.20.)

Egy olyan hír jut el ma önhöz, amelynek hatására elgondolkodik, hogy mi is az, aminek önnek igazán szüksége van most, ebben a helyzetben. Ha ez így kikristályosodott, ne legyen rest vagy félénk, kérjen! Az univerzum hamarosan az ön segítségére lesz, bízzon benne – de ne legyen félénk vagy rest más emberek segítségét is kérni a saját erőfeszítései mellett!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ma szembesül azzal, hogy legjobb szándéka ellenére a dolgok nem haladnak, nem fejlődnek olyan gyorsan, mint ahogy ön arra számított, vagy ahogy szerette volna. Jól tette, hogy belenézett a horoszkópba, mert lehet, hogy enélkül egy ilyen élmény hatására átadta volna magát a csüggedésnek, de ezúttal legyen tudatosabb! Egy kis hátráltatás, egy apró lemaradás vagy csúszás még nem a világ vége – a mai epizóddal együtt még jobban fog örülni annak, amikor végül majd eléri a célját.

Rák (06.22.–07.22.)

Összeütközésbe kerül az érzelmi élete és a munkája. Sajnos nem lehet egyszerre foglalkozni mind a kettővel, és a kettő néha ellentétes dolgokat kíván meg az embertől. Ha nem tudja, hogyan döntsön, hogyan lépjen előre, beszéljen egy önhöz közel álló, női ismerősével – jó tanácsot fog kapni.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Közeleg a hétvége és ön már alig várja, még azzal együtt is, hogy nem lesz azért 100%-ig csak pihenés és szórakozás ez a két nap. De egyelőre még csak péntek van, próbáljon a jövő helyett a jelenben élni! Meglátja, lesz annyi fontos és érdekes dolog ebben a péntekben is, amiért megéri.

Szűz (08.23.–09.22.)

Ahogy a természet is változik jelenleg, halad a télből a tavaszba, ön is felfedezi önmagában, hogy szintén átalakulóban van önben valami. Egyelőre nem könnyű definiálnia, hogy pontosan honnan tart és főleg, hogy hova, de ma egyértelműen érezni fogja, hogy megmozdult valami. Ne próbáljon előre eldönteni semmit, hagyja, hogy a dolgoktól maguktól, természetesen alakuljanak, csak figyelje meg, hol tart most önben ez a változás!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Végre megtalálja a kulcsot egy ajtóhoz, amin régóta be szeretne kukkantani, megtörik a jég, ami már egy ideje megakadályozza az ön számára a tökéletes kapcsolatteremtést. Egy titokkal kevesebb... vagy tényleg titok volt ez eddig?

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ami eddig mindig bejött, ma valamiért nem működik. Ne bosszankodjon, ne csüggedjen, inkább lássa meg az alkalmat ebben az eseményben arra, hogy kipróbáljon valami mást! Használja a kreativitását, ezúttal próbálja meg meg valahogy máshogy megoldani a helyzetet – a siker persze nem garantált, de már a tény, hogy kipróbált valami újat, mindenképpen jó érzéssel fogja eltölteni!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Nyomasztják ön az önnel szemben támasztott elvárások, és ez végre megadja önnek az energiát ahhoz, hogy egy-két ponton tisztázza, hogy pontosan ki és pontosan mit is vár el öntől. Ne feledje: nem nézhetik önt szuperhősnek a többiek, ön is emberből van, nem fér bele több önnek sem, mint másnak.

Bak (12.22.–01.19.)

Valahogy hosszabbnak és nehezebbnek tűnik ez a hét, de ezzel a péntekkel végre vége van! A munkanap ma sem lesz egy habostorta, de annál jobban fog esni utána a pihenés, főleg miután megtudja, mások is tisztában vannak az ön teljesítményével. Fáradozásaiért meglesz majd a jutalom.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Különösen figyeljen ma arra minden vízöntő, hogy kinek mit és főleg hogyan mond: szándékait könnyen félreértelmezhetik a többiek, ha nem fogalmaz elég világosan és nem teszi egyértelművé, hogy mik az ön szándékai. De ha sikerült végiglavírozni a munkanapon, annál jobban esik majd lazítani este, illetve a hétvégén. Örülhet, mert meglátja, olyan emberek is szép számmal vannak ön körül, akik viszont félszavakból is pontosan értenek mindent.

Halak (02.19.–03.20.)

Késztetést fog ma érezni, hogy pénzt adjon ki valamire, amire nincs igazából szüksége. Néha muszáj kirúgni a hámból, ráadásul most kezdődik majd a hétvége, szóval senki nem fogja elítélni, ha most egy kicsit tényleg kiköltekezik. Csak mielőtt megteszi, gondolja végig, kinek kedvez, kit támogat ezzel a vásárlással! Senki nem várja el öntől, hogy ne költsön, de arra érdemes ma is odafigyelnie, hogy jól költsön!

Még több horoszkóp:

3 csillagjegy, akiknek jó hírt hoz ma a pénzhoroszkóp

3 csillagjegy, akinek az érzelmi életében hatalmas fordulatot hoz ez a tavasz

3 csillagjegy, akit hatalmas szerencse ér március utolsó napjaiban

(Kiemelt kép: JUSTIN TALLIS / AFP)