3 csillagjegy, akinek az érzelmi életében hatalmas fordulatot hoz ez a tavasz

Íme 3 csillagjegy, akinek az érzelmi élete fordulóponthoz érkezik a közeljövőben.

2022. március 23., 14:23

Szerző:

Nagy változásokat hoz ez a tavasz 3 csillagjegy szülöttei számára, mégpedig az érzelmi élet terén. Íme, melyik 3 csillagjegyről van szó, és hogy mit üzen a számukra az asztrológia.

Bika (04.20.–05.20.)

A tavasz első fele nem lesz egy egyszerű időszak a kapcsolatban élő bikák számára. Azonban bizonyos élmények és tapasztalatok hatására még nyár előtt mindez megváltozik. Májusra várható, hogy sikerül megbeszélnie-megoldania a felmerülő problémákat a párjával, vagy ha nem is lehet mindent elsimítani, megértik, hogy nem a különbségek azok, amik számítanak. Beköszönt majd egy harmonikus periódus, amelyben, ha nem veszi magától értetődőnek, hogy a párja mindig ott van ön mellett, igazán tartós lehet. A tavasz második fele a szinglik bikák számára is remek időszak lesz: kiegyensúlyozottságukkal, önbizalmukkal ha igazán akarják, most be tudnak vonzani egy komoly partnert.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az oroszlánok számára ez a tavasz annak jegyében telik majd, hogy elengedik, amiről belátják, hogy nem működik, hogy új fejezetet nyithassanak. Az egyedülállók megértik, hogy rossz helyen, rossz módszerrel kereskedtek eddig a társkeresés terén, és ha megtanulnak máshogy hozzáállni ehhez a kérdéshez, az az egész életüket megváltoztatja. A jelenleg kapcsolatban élő oroszlánok számára szintén nagy változást okoz a felismerés, hogy lehetnének a dolgok másképpen is. Fontos azonban, hogy ez természetesen nem jelent szakítást mindenkinél – sőt, az esetek többségében ehelyett azt eredményezi, hogy sikerül a kapcsolatot új, erősebb alapra helyezni.

Halak (02.19.–03.20.)

Valaki, aki lehet, hogy ön már régóta ismer, de az is lehet, hogy vadidegen, alaposan felforgatja az ön érzelmeit idén tavasszal. Ez a kos, oroszlán vagy nyilas jegyű személy hirtelen mindent megváltoztat, arra sarkallja önt, hogy rengeteg alapvető dolgot megkérdőjelezzen valamely szerettével, családtagjával kapcsolatban. Próbáljon arra törekedni, hogy a beszélgetések az őszinte vallomások és az elfogadás jegyében teljenek ahelyett, hogy veszekedéssé fajulnának – ne féljen, nem lesz nehéz! Jobb tudni az igazat.

Még több horoszkóp

A mai horoszkópját olvasta már?

3 csillagjegy, akit hatalmas szerencse ér március utolsó napjaiban

3 csillagjegy, aki hirtelen pénzhez jut március második felében

(Kiemelt kép: Christin Klose / dpa-tmn / dpa Picture-Alliance via AFP)

Horoszkóp