3 csillagjegy, akit hatalmas szerencse ér még ebben a hónapban

Íme, mit üzen az asztrológia március utolsó harmadára 3 különösen szerencsés csillagjegy szülötteinek.

2022. március 22., 14:36

Szerző:

Íme a 3 csillagjegy, amelynek szülöttei arra számítsanak, hogy szerencsével fognak járni a hónap utolsó napjaiban.

Rák (06.22.–07.22.)

A rákok ebben az időszakban különösen szerencsések lesznek a karrierben-munkában. Bízzon az intuíciójában, megérzései a jó irányba viszik ön azzal kapcsolatban, hogy mit kell tennie ahhoz, hogy az anyagiak jobban alakuljanak! Ez persze több munkával is járhat időlegesen, de ne sajnálja az energiát attól, amiben bízik, mert meglátja, érdemes lesz, szerencsével fog járni!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Jó hír a szingli mérlegeknek: ez a periódus végre szerencsét hozhat a szerelemben! Nézzen körül online, de offline is, mert közel áll önhöz valaki, akivel kis szerencsével komolyra fordulhatnak a dolgok! A már kapcsolatban élő mérlegek számára szintén pozitív időszak lesz ez: partnerükkel könnyen megtalálják a közös hangot és a belőlük sugárzó harmónia bevonzza a szerencsét mindkettejük számára.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Még ezen a héten, de mindenképpen a hónap vége előtt jó hírt kap egy önhöz közel álló emberről, minden valószínűség szerint egy családtagról. Remek alkalom ez annak átélésére, hogy mennyire jó érzés tud lenni őszintén örülni más szerencséjének, megtapasztalni, hogy annál nagyobb öröm nincs is, mint szerettünk örömében osztozni. Az egyetlen teendője, hogy tartsa nyitva a szívét, és meglátja, milyen boldogság fog beáradni a lelkébe szerettein keresztül!

Még több horoszkóp!

A keddi napi horoszkópját olvasta már?

3 csillagjegy, aki hirtelen pénzhez jut majd március második felében

3 csillagjegy, akiknek még márciusban megváltozik az élete

(Kiemelt kép: Odilon Dimier / AltoPress / PhotoAlto via AFP)