Napi horoszkóp, 2022. március 22.: a hét legjobb napja lesz bizonyos csillagjegyek számára!

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2022. március 22., 00:02

Szerző:

Különleges nap a mai, mert rengeteg a kettes a dátumban, még ha nem is annyi, mint egy hónappal ezelőtt. Mindenesetre alább találja napi horoszkópot 2022.03.22-re, íme, mit üzen mára az asztrológia!

Kos (03.21.–04.19.)

A mai nap ne legyen a(z ál)szerénykedés napja a kosok számára! Amit már régóta el szeretne érni, azért ma tegyen is valamit, meglesz a haszna. Remek nap ez arra, hogy visszakérje az önnek járó tartozást vagy fizetésemelést igényeljen a főnökénél.

Bika (04.20.–05.20.)

Az ön körül álló személyek tudat alatt is érzik, hogy ma árad önből a karizma és az optimizmus. Ha emiatt egy vagy több személy közeledik ma önhöz, ne vegye tolakodásnak, de vigyázzon, ne is fecséreljen rájuk több időt annál, mint amennyit megérdemelnek. Remek nap ez az ön számára, használja ki az energiáit!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ha nem vigyáz, ma kellemetlen szituációba sodorhatja önt a segíteni vágyás! Ez nem azt jelenti, hogy ne segítsen, amikor meglátja a kínálkozó alkalmat, csak próbálja úgy támogatni azt, akit segít, hogy önmagát nem helyezi előtérbe, nem kényszeríti rá az akaratát az illetőre!

Rák (06.22.–07.22.)

Olyan közel érzi ma a barátait, hogy szinte ők is családtagnak tűnnek. Különösen mélyen tud ma szeretteihez kapcsolódni akkor is, ha a beszélgetések egyébként csak felszínes témákat érintenek. Ne felejtse el önmagában tudatosítani, mennyire fontosak ezek az emberi kapcsolatok!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az elengedés egy fontos eleme lesz a mai napnak az ön számára. Szabaduljon meg tárgyaktól, ruháktól, kacatoktól, kütyüktől, amiket már nem használ, sőt, ma végre fel tud hagyni egy olyan szokásával is, ami ha nem is káros, egy ideje már zavarja önt (sőt, esetleg nem csak önt). Egyedül barátait, szeretteit ne engedje el: nekik is, önnek is szüksége van a kapcsolatra.

Szűz (08.23.–09.22.)

Talán fel sem tűnik, talán maga is meglepődik, de a mai napon kitartóbb, eltökéltebb a szokásosnál. Amibe ma kezd, az nem fog félbemaradni, még akkor sem, ha pont ma elmarad egy esemény, amire jó ideje várt.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Persze, volt benne valamennyi szerencse is, de tehetségének, eltökéltségének és kitartásának köszönheti elsősorban a teljesítményeit. A siker ma nem kerüli el egy önhöz közel vagy ön felett álló személy figyelmét sem.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy szerencsés periódus kezdődik a mai a napon a skorpiók számára, és ez a periódus, bár nem lesz hosszú, különösen kedvez az anyagiaknak. Bánjon okosan a szerencséjével!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ha emlékszik még a múlt éjjel látott álmára, az nagy segítség, mert utalást tartalmaz arra, hogy mi az, amire az ön pszichéjének most a leginkább szüksége van. De a nap során önt érő impulzusok is segítenek – mélyüljön el egy kicsit a gondolataiban a nap végén, meglátja, rögtön tisztábban fogja látni, merre vezet tovább az útja!

Bak (12.22.–01.19.)

Egy összejövetelen megismerkedik valakivel, akivel eddig nem hozta önt össze a sors. Ez egy hosszabb barátság kezdete lehet, tehát figyeljen oda különösen az első benyomásra – ne csak arra, hogy önre milyen benyomást tesz a másik, hanem arra is, hogy ön milyen benyomást tesz a többiekre!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A munkában az utóbbi időben valamelyest visszafogta önt az önbizalomhiány, a bizonytalanság. Na ennek a mai nappal végre végre, mert a munkával kapcsolatos egyik problémája megoldódik.

Halak (02.19.–03.20.)

Kockáztatásra hajlamos ma, még a munkában is, és aminek régóta játszadozott a gondolatával, azt ma érdemes kipróbálnia, mert bár kétesélyes az ügy, már önmagában azzal jól fog járni, hogy a többiek tudják: ön legalább megpróbálta.

Még több horoszkóp:

3 csillagjegy, aki hirtelen pénzhez jut majd március második felében

3 csillagjegy, akiknek még márciusban megváltozik az élete

Éves horoszkóp: ez vár a csillagjegyekre 2022-ben

(Kiemelt kép: Shutterstock/ERainbow)

Horoszkóp