Napi horoszkóp, 2022. május 16.: íme a csillagok üzenete önnek, hogy jobban induljon a hét!

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2022. május 16., 00:01

Szerző:

Egy új hét kezdődött, ennyivel is közelebb vagyunk a nyárhoz, de mindenesetre nézzük a napi horoszkópot erre a szép, májusi hétfőre! Minden reggel friss előrejelzéssel várjuk önt a 168.hu-n a Horoszkóp rovatban a hét valamennyi napján, szóval várjuk vissza holnap is!

Kos (03.21.–04.19.)

Ez a hétfő egy fontos változást fog hozni a kosok számára, és a változás valószínűleg egy emberi kapcsolatot érint majd. Teljesen új tulajdonságáról ismer meg valakit – vagy önnek legalábbis újdonság lesz az illetőnek ezen tulajdonsága.

Bika (04.20.–05.20.)

Egy bizonyos akadállyal találja magát szemben, és nagy dilemma, hogy hogyan tudná átküzdeni magát a dolgon. Arra gondolt már, hogy inkább megkerüli?

Ikrek (05.21.–06.21.)

Kicsit furcsa, hogy éppen egy elég gyakorlatiasnak tartott napon, hétfőn történik ez, de az ikrek számára mégiscsak kifejezetten spirituális nap lesz a mai. Többször is észrevesz jeleket, amik mintha a felszín alatt valami mélyebb mondanivalót hordoznának – ne riadjon vissza, merüljön el bátran az értelmezésükben, megéri!

Rák (06.22.–07.22.)

Egy önhöz közel álló személy egy új színt szeretne hozni a kapcsolatukba, de ön nem biztos benne egyelőre, hogy mit gondoljon erről. Ha így van, ne kombináljon, ne mások tanácsát kérje ki, hanem beszéljen közvetlenül és őszintén a szóban forgó személlyel!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az oroszlánok számára jó alkalom ez a nap, hogy valami újat vásároljanak, újat kezdjenek, valami újba fogjanak. Könnyen lehet, hogy a lakásával, otthonával kapcsolatos dolog lesz ez, és jól teszi, ha figyel a környezetére, mert nagyban befolyásolja a hangulatát, érzelmeit!

Szűz (08.23.–09.22.)

Két fontos mozzanat a mai napból a szüzek számára, amiknek lehet, hogy nincs különösebb köze egymáshoz. Egyrészt ön különösen fogékony ma az újra, könnyen tanul, jól fog az agya. Másrészt valami meglepő hírt hall majd valakitől, talán egy titkot vall be önnek valaki. Lehet, hogy a kettőnek nincs köze egymáshoz. De az is lehet, hogy mégis?

Mérleg (09.23.–10.22.)

Elbizonytalanodik, hogy érdemes-e folytatni egy terv végrehajtását, hiszen nem biztos, hogy megvan minden, ami a sikerhez kell. Nos, ne hagyja, hogy az ilyen körülmények elvegyék az önbizalmát és a lelkesedését: vigye tovább ez a dolgot bátran, meg fog oldódni, aminek meg kell!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy olyan helyzetbe kerül, minden bizonnyal döntéshelyzetbe, amikor végig kell gondolnia, hogy mire is vágyik igazából. Tényleg ilyen nehéz erre válaszolni? Nézzen önmagába, és hagyja, hogy a szíve legmélyébe bevésődött törvény adja meg a választ!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Érdekes hírt kap a mai nap folyamán, egy olyan hírt, ami több személyhez is eljut, lehet, hogy egészen sokan megkapják majd, de az ön számára egészen biztosan valami mást jelent, máshogy jelentős, mint a többieknek.

Bak (12.22.–01.19.)

Egy elég fárasztó, de annál kielégítőbb nap lesz ez a hétfő a bakok számára – néha meglepő tud lenni, hogy mennyi minden belefér 24 órába! Lesz egy meglehetősen nehéz beszélgetése, de amint meghúzza a határokat egyértelműen, rögtön könnyebben fog menni a dolog.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy kisebb munkahelyi változásról értesül, ami lehet, hogy egyelőre nem tűnik különösebben jelentősnek. Jegyezze meg azonban a részleteket, mert lehet, hogy idővel mégiscsak fontosnak bizonyul ez a bizonyos változás!

Halak (02.19.–03.20.)

Egy titok kap fontos szerepet majd a mai napon: lehet ez egy bizalmas értesülés, de például egy jelszó is. Apropó jelszavak: ön mikor változtatta meg utoljára a jelszavait? Lehet, hogy ideje lenne egy újat kiválasztani, biztos, ami biztos.

Még több horoszkóp:

3 csillagjegy, akik szerencsések lesznek a szerelemben

3 csillagjegy, akiknek a munkájában nagy fordulatot hoznak a következő napok

3 csillagjegy, akiknek testi-lelki egészség szempontjából különösen fontos napok jönnek

(Kiemelt kép: Shutterstock/Simona Pilolla 2)

Horoszkóp