3 csillagjegy, akiknek testi-lelki egészség szempontjából különösen fontos napok jönnek

Az alábbi 3 csillagjegy szülöttei számára különösen fontos üzenete van az egészséghoroszkópnak!

2022. május 10., 13:57

Szerző:

Most, hogy rég vége a téli betegségszezonnak és jelenleg a covidhelyzet sem annyira nyomasztó, talán kevesebbet gondolunk az egészségünkre, de ez nincs így rendjén – különösen nem az alábbi 3 csillagjegy esetében! Ha ezúttal az ön csillagjegye nincs is ott a három között, azért ne feledje, mindannyiunk számára a testi-lelki egészség, a jóllét a legnagyobb kincs, szóval szeresse, ne hanyagolja el önmagát ebben az időszakban sem!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A nyár beállta előtt jól teszik az oroszlánok, ha elengedik azt a negatív érzést, rossz emléket, szorongást, aggodalmat, ami esetleg visszatartja őket, ami nem engedi, hogy továbblépjenek, kiteljesedjenek. A dolog feldolgozásában nagy szerepe lehet az egyedül, elmélyüléssel töltött időnek, de ne feledje, hogy nem csak egyhelyben ülve lehet meditálni vagy imádkozni – be tudja tölteni ezt a szerepet egy kiadós séta a természetben, egy kis futás, de ugyanúgy a tánc is. És még egy fontos tipp: figyeljen rá, hogy elegendő folyadékot vigyen be a szervezetébe minden nap!

Bak (12.22.–01.19.)

Ha úgy érzi mostanában, hogy egyre nehezebben veszi rá magát a mozgásra, talán azzal lehet a baj, hogy túlságosan hozzászokott ugyanahhoz a mozgásformához. Próbáljon meg egy váltást: ha eddig futni járt, menjen el uszodába, ha eddig teniszezett, próbáljon ki egy másik labdajátékot! Ne felejtsen el közben az érzelmi-lelki egészségével-egyensúlyával is törődni, hiszen a kettő együtt jár és egymást erősíti: ha a lelkiekben minden a helyén van, a fizikai mozgás is jobban esik, illetve ha többet mozog, könnyebben a helyükre kerülnek a dolgok a lelkében is.

Halak (02.19.–03.20.)

A halak gyakran különösen érzékenyek az évszakok változásaira, így most, hogy a tavasz a végéhez közeledik, és küszöbön áll az igazi nyár, kicsit komplikáltabb időszak kezdődhet az ön számára. Ha kimerültnek vagy fáradékonynak érzi magát, ne essen kétségbe! Egyrészt minden bizonnyal csak időleges a dolog, másrészt ha egy picit megáll és végiggondolja a napi-heti rutinját, valószínűleg könnyen be tud azonosítani egy-két dolgot, amire feleslegesen megy el az energiája. Próbálja meg ezeket a dolgokat kiiktatni!

Még több horoszkóp

Íme a mai (keddi) napi horoszkóp

3 csillagjegy, akik számára bevételt ígér a hétre a pénzhoroszkóp

3 csillagjegy, akiknek nagy változás jön a szerelmi életükben

(Kiemelt kép: Shutterstock/sun ok)

Horoszkóp