3 csillagjegy, akik szerencsések lesznek a szerelemben a jövő héten

Akár szingli, akár kapcsolatban él, érdemes leellenőriznie, az alábbi 3 csillagjegy között ott van-e az öné is!

2022. május 15., 00:07

Szerző:

3 csillagjegyet mutatunk alább, akiknek az életében párkapcsolati téren pozitív változás fog beállni az elkövetkezendő napokban. Az öné ott van a három között? Ha nincs, akkor is várjuk vissza holnap reggel a rendszeres napi horoszkóppal! Az erre a víkendre vonatkozó hétvégi horoszkópot pedig ide kattintva találja meg.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Kreatívnak, vadnak és szabadnak fogja érezni magát a jövő hét néhány kulcspillanatában, és az igazi szerencse az a dologban, hogy ezek az érzések a partnerével vagy potenciális partnerével töltött időben is előjönnek majd. Mi sem kedvez ennél jobban a kalandozásnak, a szenvedélynek?!

Mérleg (09.23.–10.22.)

A szerencse úgy hozza, hogy a jövő héten több olyan személlyel is összeakad majd, akik igazán vonzónak találják önt. Talán a tekintete elárulja majd az illetőt, talán ennél is direktebben az ön tudomására hozza érdeklődését, talán nem. Az viszont biztos, hogy kizárólag önön múlik, hogy vonzerejét felhasználja-e, és ha igen, mire. A szerencse megajándékozza önt a partnerrel egy kis flörthöz – ha monogám kapcsolatban van, döntse el ön, hogy belefér-e valamennyi!

Nyilas (11.22.–12.21.)

A nyilasok most kifejezetten jó passzban vannak: a problémákat nem engedik túl közel magukhoz, és ilyenkor könnyebben megy az önszeretet. Ha pedig az ember jóban van önmagával, azt találják mások a legvonzóbbnak. Ha ön szingli, ezen a héten sokkal könnyebben bevonzza majd a potenciális partnereket, megcsinálva önmaga szerencséjét. Ha pedig már van partnere, kedvese irányában alakulnak majd igazán kedvezően dolgok.

Még több horoszkóp!

Íme a hétvégi horoszkóp – olvasta már?

3 csillagjegy, akiknek a munkájában nagy fordulatot hoznak a következő napok

3 csillagjegy, akiknek testi-lelki egészség szempontjából különösen fontos napok jönnek

(Kiemelt kép: Shutterstock/Photographee.eu)