Napi horoszkóp, 2022. július 4.: a Mérlegnek romantika és flört, a Vízöntőnek zene és tánc szerez ma örömet

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2022. július 4., 00:01

Szerző:

Új hét kezdődött, mutatjuk a friss napi horoszkópot! Keresse ki alább a születési dátumának megfelelő csillagjegyet, ha kíváncsi arra, mit üzen önnek mára az asztrológia!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy mozgalmas nap lesz ez a hétfő, a reggeli történésekre este visszagondolva szinte meg fog lepődni, hogy ez a sok minden egyetlen nap leforgása alatt történt! Máskor akár fárasztónak is találhatná ezt, de ezúttal kifejezetten energiát tud belőle meríteni: zajlik az élet!

Bika (04.20.–05.20.)

Több lehetőséget kap a mai napon, mint amennyivel élni tud: ez sem könnyű. Fontolja meg, hogy a kínálkozó alkalmak közül melyiket használja most ki! Gondoljon arra is, melyik az, amelyik lehetőség még visszatérhet!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy kellemes meglepetés várja a mai napon. Vagy valaki más lepi meg önt egy kedvességgel, de az is lehet, hogy valami sajátot talál meg, amit elfelejtett vagy elveszettnek hitt. A lényeg: az ilyen apró örömöket az életben muszáj mindig észrevenni és megbecsülni!

Rák (06.22.–07.22.)

A mai nap lehetőséget hordoz arra, hogy egy új személlyel ismerkedjen meg vagy egy olyan csoporthoz csatlakozzon, amelynek eddig nem volt tagja. Online is nézzen körül, mert ezzel a személlyel vagy közösséggel könnyen lehet, hogy az interneten könnyebb felvenni a kapcsolatot!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Kedvező fordulat állhat be egy személyes kapcsolatában, de ehhez egy bátor lépésre kell elszánnia magát. Ha bevállalja, hogy teljesen őszinte lesz és minden kártyáját megmutatja, ez gyökeres változást idéz majd elő.

Szűz (08.23.–09.22.)

Ma pozitív vélemény keletkezik valakiben az ön munkájával kapcsolatban, de nem biztos, hogy ezt meg is mondja önnek, vagy bármilyen formában visszaérkezik önhöz a visszajelzés. Azért ne kételkedjen: ha jól végzi a munkáját, azt észreveszik és értékelik!

Mérleg (09.23.–10.22.)

A hétfő nem szokott egy flörttel-románccal teli nap lenni, de nyár van, hőség van, úgyhogy az év közben jellemző szabályok most nem érvényesek, legalábbis a Mérleg csillagjegy szülötteire nem. Élvezze partnere vagy potenciális partnere közelségét, hasonlóan élvezni fogja az ön társaságát ő is!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Az önben egyébként is meglévő bölcsesség utat tör magának ezek a napon. A segítségével könnyebben megtalálja azt az arany középutat, ami lehetővé teszi, hogy ott legyen a jelenben mindenestül, de mégse ragadják el túlságosan a pillanat indulatai. Jó nap ez a mai fontos döntések meghozatalára.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A jótanács napja ez a hétfő a Nyilas csillagjegy szülöttei számára. Adni és kapni is fog tanácsokat – az előbbit tegye őszintén, mert akinek adja, komolyan fogja venni az iránymutatást, az utóbbit pedig hálával és egészséges kétellyel. Az illető jó szándékát ne kérdőjelezze meg, de azt gondolja végig, hogy tudhatja-e az illető, hogy önnek most mi a legjobb.

Bak (12.22.–01.19.)

A nap legtartalmasabb-legtanulságosabb beszélgetését egy vadidegennel ejtheti meg, ha van ideje és vállalkozókedve belemenni egy diskurzusba valakivel, akivel akkor látták egymást először. Sokat tanulhat ebből az eszmecseréből, még ha az illető nem is feltétlenül azt tanítja, amit ő mondandója üzenetének szán.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A zene és a tánc az, ami a legtöbb örömöt és békét hozhat a mai napjába a Vízöntő csillagjegy szülötteinek. Vegye elő a kedvenc zenéjét és mozogjon rá! Ha van kivel – szuper! Ha csak egyedül táncol – szintén szuper, figyeljen befelé, figyelje meg, milyen érzéseket, emlékeket hoznak fel a zenére keletkező mozdulatok!

Halak (02.19.–03.20.)

Egy beszélgetés vagy cset egy rokonával rádöbbenti ma, mennyire erős a vér köteléke: mennyire sokat jelent, hogy egy családhoz tartoznak. Megérti, hogy ez a bizonyos hozzátartozója több mindenben hasonlít önre, mint gondolta volna.

Még több horoszkóp

Júliusi havi horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek szerencsésen indul a július

3 csillagjegy, akik számára nagy változást hoz az új hónap

(Kiemelt kép: Shutterstock/Kostiantyn)

Horoszkóp