3 csillagjegy, akiknek szerencsésen indul a július

Ha ön az alábbi 3 csillagjegy valamelyikének szülötte, örülhet, mert most ön mellé szegődik a szerencse!

2022. június 30., 15:03

Szerző:

Ezzel a péntekkel új hónap kezdődik, és ön talán kíváncsisággal tekint előre: vajon milyen hónap lesz ez? Nos, az alábbi 3 csillagjegy szülötteinek mindenképpen szerencsésen indul a július!

Kos (03.21.–04.19.)

A Kosokat a pénzügyekben várja most a szerencse. Különösen, ha éppen keres valamit, amit megvenne – vagy éppen nem is keres, mégis rábukkan egy szerencsésen kedvező ajánlatra. Jó vételi alkalmak kínálkoznak majd, de vigyázzon, nehogy vérszemet kapjon és túlköltekezzen!

Bika (04.20.–05.20.)

Figyelje majd az apró jeleket július elején: ne a lottóötöst várja, mert a kicsi, de mégis fontos dolgokban lesz szerencsés! Az univerzum rendre ön mellé áll, pedig a dolgok teljesen máshogy is elsülhettek volna. Lehet, hogy a véletlenek nem véletlenek, hanem valami jelentést hordoznak?

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilas csillagjegy szülöttei számára olyan szempontból lesznek szerencsések július hónap első napjai, hogy a sors rendre a megfelelő személlyel hozza majd őket össze. A munkában-karrierben segíteni fog önnek egy véletlen találkozás, illetve egy ismerősével olyan helyen fog összefutni, ahol nem terveztek találkozót. Plusz ha ön szingli, számítson arra, hogy most akár a nagy szerelemmel is összefuthat.

Még több horoszkóp

Íme a mai (csütörtöki) napi horoszkóp

3 csillagjegy, akik számára nagy változást hoz a július

3 csillagjegy, akiknek egészsége-jólléte szempontjából különösen fontos ez a hét

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)

Horoszkóp