Napi horoszkóp, 2022. június 30.: a Skorpiónak igaza lesz, a Baknak jót tesz az egyedüllét

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2022. június 30., 00:04

Szerző:

Elérkezett június utolsó napja, és erre a csütörtökre is mutatjuk a napi horoszkópot. Júliusra havi horoszkóppal is jelentkezünk majd, ezért a napi horoszkópok mellett érdemes figyelni a többi horoszkóp-összeállítást is a 168.hu-n!

Kos (03.21.–04.19.)

Rengeteg feszültséget érez ma maga körül, és ez, ha nem vigyáz, ragadós lehet. Ha úgy érzi, hátráltatják a munkában, nem biztos, hogy ez a nap a legmegfelelőbb alkalom ennek felhánytorgatására, mert kellemetlen vitához vezethet a főnökeivel. Ne engedje el a dolgot, de várjon egy kedvezőbb alkalomra!

Bika (04.20.–05.20.)

Érdemes hallgatnunk az intuíciónkra, de azért vannak kivételek. A mai nap a Bika csillagjegy szülöttei számára egy ilyen kivétel: na könnyen félreviszik a megérzései. Hallgassa meg a belső hangot továbbra is, de ne feledkezzen meg a tényekről, és pusztán a megérzésére hagyatkozva ma ne hozzon döntést, érdemes ezen a napon a racionalitásra helyeznie a hangsúlyt!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Felmerül a vágy, hogy kitárulkozzon, illetve „elmondom hát mindenkinek” felkiáltással megosszon valami személyeset a közösségi médiában. Vigyázzon azonban, hogy ki előtt csupaszítja le önmagát, mert minél több emberhez eljutnak ezek a gondolatai, annál nagyobb az esélye, hogy olyan is hallja, akinek nem feltétlenül kéne.

Rák (06.22.–07.22.)

Néha jólesik learatni az elvégzett kemény munka gyümölcsét. Ha úgy érzi, hogy nem feltétlenül értékelték elég jól az ön teljesítményét, ma díjazza magát ön! Iktasson a napba egy pici luxust, hiszen megdolgozott érte! Sokkal könnyebben és jobban fog menni utána a további munka.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Félreértésre adhat okot, hogy ön kicsit zárkózottabb volt az utóbbi időben. Mondja el, mi zajlik önben, hol áll most az életben, vagy különben ne csodálkozzon, ha nehezebben értik meg önt!

Szűz (08.23.–09.22.)

Néha az ellentétek természetes módon kerülnek egymás mellé egy napon belül: rendkívül sok érzelem lesz a Szüzek napjában ma, de valahogy ezen hullámzás ellenére is ott lesz önben a belső béke, nyugalom és csendes önbizalom. Becsülje meg mind a kettőt!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ahogy a csillagképek mozognak szép lassan, de feltartóztathatatlanul az égen, úgy változnak az energiák is önben. Egy nyugodtabb, passzívabb időszak után most egy olyan fázisba lép, amikor újra feltámad az étvágya az élet, a cselekvés, a menés, a csinálás irányában. Hajrá!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Bekövetkezik, amire ön már előre fel volt készülve, és figyelmeztette is a többieket – ők viszont nem hallgattak önre. Nem könnyű ilyenkor megállni, hogy az ember ne dörgölje a többiek orra alá, hogy előre megmondta, hogy ez lesz. Önnek sem feltétlenül kell felhívnia erre a figyelmet: akinek tudnia kell, az úgyis tudja, hogy önnek lett igaza (még akkor is, ha esetleg úgy csinál, mintha nem tudná).

Nyilas (11.22.–12.21.)

A mai napon akkor fog a legjobban haladni, ha a saját tempójában veszi a dolgokat. Ha siettetnék vagy lassítanák a többiek, kérjen elnézést, de lehetőség szerint szakadjon el tőlük, és végezze a feladatokat ma úgy, ahogy önnek a legkényelmesebb és leghatékonyabb a tempó!

Bak (12.22.–01.19.)

Egyre többször irritálják önt a környezetében levők. Sajnos nem feltétlenül bennük van a hiba: ha ön úgy érzi, kezd elege lenni, a legjobban teszi, ha szakít időt egy kis egyedüllétre, magányos elvonulásra, befelé fordulásra. Szánjon időt önmagára, aztán megújulva térjen vissza a többiek közé!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Amit ön jótanácsnak szán, azt ma könnyen kritikának fogja hallani a címzett. Fennáll egy sértődés lehetősége a mai napon, szóval jobban teszi, ha nem megy el ebbe az irányba, és ha véleményt is formál, nagyon vigyáz, hogy nehogy észosztásnak tűnjön a dolog.

Halak (02.19.–03.20.)

Ma felkelti az érdeklődését egy dolog, aminek segítségével egészségesebben élhet. Ne szalassza el a dolgot, próbálja ki! Beszélhet a dologról a szeretteivel is, ki tudja, lehet, hogy ők is benne lesznek az apró életmódváltásban!

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akik számára nagy változást hoz majd a július

3 csillagjegy, akiknek egészsége-jólléte szempontjából különösen fontos ez a hét

3 csillagjegy, akiket nagy siker érhet a munkahelyükön a hónap végén

(Kiemelt kép: Shutterstock/New Africa)

Horoszkóp