3 csillagjegy, akiknek egészsége-jólléte szempontjából különösen fontos ez a hét

Mutatjuk, melyik 3 csillagjegy szülöttei figyeljenek különösen testük-lelkük egészségére a héten!

2022. június 27., 14:19

Szerző:

Testünk és lelkünk egészsége nagy kincs, és ezzel kapcsolatban tartalmaz fontos üzenetet a horoszkóp a következő 3 csillagjegy szülötteinek.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy olyan emberrel találkozik majd a héten, aki nagyban hozzájárul majd az ön egészségéhez. Lehet, hogy az illető egy orvos, de az is lehet, hogy pszichológus, vagy éppen csak egy barát, aki meghallgatja önt, vagy éppen rendszeres sportra, testmozgásra inspirálja önt. Ha meg szeretné hálálni az univerzumnak, hogy van, aki segít önnek egyensúlyban tartani a testét-lelkét, legyen ön is egy olyan ember, aki támaszt és inspirációt nyújt másoknak!

Szűz (08.23.–09.22.)

A Szűz csillagjegy szülöttei számára különösen alkalmas ez az időszak az életmódváltásra, illetve -jobbításra. A drasztikus váltásoknak nem kedvez ez az időszak, azonban ha kicsi, mégis fontos dolgokban tesz lépéseket, ezek az apró szokások tartósak maradnak. Sportoljon csak egy picivel többet, nehezítse a feladatokat csak egyetlen fokozattal! Hagyjon el csak egyetlen egészségtelen ételt, italt vagy nasit! Vegyen fel egy szokást, ami a belső békéjét, lelki egyensúlyát támogatja! Az ilyen pici lépéseknek kedvez most ez az időszak, tegyen meg belőlük néhányat!

Bak (12.22.–01.19.)

A Bakok számára ajánlott, hogy ebben a periódusban különösen figyeljenek mentális egészségükre, szellemük frissen tartására. A rendszeres fizikai mozgás-sport természetesen továbbra is ugyanolyan fontos, de próbáljon meg tenni azért is, hogy a stresszt feloldja valamivel és az agyát is tornáztassa valami olyan igénybevétellel, amilyenhez nem szokott (legyen az akár rejtvényfejtés vagy kvízjáték). Sokat profitálhat most az elcsendesedésből, befelé fordulással is: a csend segíthet megtalálni a belső békéjét, a harmóniát önmagával!

Még több horoszkóp

Itt a mai (hétfői) napi horoszkóp

3 csillagjegy, akiket nagy siker érhet a munkahelyükön a hónap végén

3 csillagjegy, akiknek szerencséjük lesz a szerelemben

(Kiemelt kép: Shutterstock/Maksim Shmeljov)

Horoszkóp