Havi horoszkóp, 2022. július: a Mérlegnek a változásról, a Skorpiónak a felfedezésről fog szólni ez a hónap

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre júliusban a havi horoszkóp szerint.

2022. július 1., 10:16

Szerző:

Elérkezett július, olvassa el a havi horoszkópot, ha kíváncsi arra, milyen hónapot ígér önnek az asztrológia! Itt a 168.hu-n minden nap jelentkezünk napi horoszkóppal, illetve egyéb asztrológiai összeállításokkal is, ezért érdemes visszanéznie minden nap, a hétvégén is!

Kos (03.21.–04.19.)

A korábbról húzódó problémákat egyre kevésbé viseli, ezért mindent meg fog tenni orvoslásukra: és végre sikerrel jár! Tegye oda magát, és ebben a hónapban meg lesz az eredménye erőfeszítéseinek.

Bika (04.20.–05.20.)

Bizonyos események arra késztetik majd önt, hogy újragondolja a céljait az életben, a munkában, a párkapcsolatok-család terén. Ez rengeteg mindent mást is megváltoztat, hiszen ha a cél változik, akkor az útvonalon is módosítani kell. Ezek a változások nemhogy fárasztanák önt: ösztönzőleg fognak hatni, és újult erővel indul majd tovább.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Figyelje majd az álmait július hónapban, esetleg jól teszi, ha fel is írja őket reggelenként, mert most sokat tanulhat így önmagáról! Visz ugyanis magával bizonyos dolgokat, amiket most már itt az ideje elengedni, és hogy ráébredjen, mi az, amit le kéne tenni, ahhoz segítséget nyújthatnak az álmai, valamint egy kiadós befelé fordulás.

Rák (06.22.–07.22.)

Minden kezdet nehéz – de nem a Rák csillagjegy szülötteinek ebben a júliusban! Bőségesen találhat önmagában energiát ebben a hónapban ahhoz, hogy új dolgokba kezdjen, összejöveteleket-eseményeket szervezzen meg, pezsgésben tartsa maga körül a társasági életet. Ne fogja vissza magát, szerezzen magának egy gyönyörű nyarat! Sőt, ne csak önmagának!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ebben a hónapban előre fog lépni önmaga megismerésében. Bizonyos élmények hatására rá fog döbbenni olyan dolgokra, amiket eddig észre sem vett, pedig hatással voltak az ön életére. Némelyik problémát is okozott: de ha egyszer rájön, hogy mi is a probléma, rögtön tudni fogja, mit tegyen a megoldására.

Szűz (08.23.–09.22.)

Ebben a hónapban a békehozó, feszültségfeloldó szerepében fogja magát találni. Egyszerre tud empatikus és racionális is lenni, így különösen alkalmas arra, hogy harmadik félként segítsen rendezni olyan konfliktusokat, amik az ön életére is kihatással voltak – anélkül, hogy a többiek úgy éreznék, hogy ön más dolgába szól bele.

Mérleg (09.23.–10.22.)

A nyár dereka a Mérleg csillagjegy szülöttei számára a változásokról fog szólni. Nagyot változik ön körül a világ ez alatt az egy hónap alatt, de szerencsére a pozitív változások lesznek többségben. Sőt, ezekkel együtt ön is változni fog, hiszen alkalmazkodnia kell és tanul a történtekből.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A kíváncsisága időnként új utakra viszi önt júliusban, és ez értendő valódi, fizikai utakra is, de átvitt értelemben szintén. Újdonságokat fog felfedezni ebben a hónapban, amik inspirálóan hatnak majd önre – ne hagyja pocsékba menni ezt az energiát, hanem használja fel alkotásra, illetve további felfedezésekre!

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilas csillagjegy szülötteit elsősorban az érzelmek fogják vezérelni ebben a hónapban. Ez rengeteg dologban jól jön: kapcsolataiban őszintébb, szenvedélyesebb lesz. Máskor viszont nem feltétlenül előnyös, szóval ha érzi magán, hogy eluralkodnak ön felett az érzelmei, ne hozzon döntést munka-, vagy pénzügyekben, mert az adott dolgot valószínűleg jobb hideg fejjel eldönteni.

Bak (12.22.–01.19.)

Nem mindig élvezi a csapatmunkát, de ebben a hónapban a legjobban akkor teljesít, illetve akkor érzi magát, ha másokkal együtt végzi feladatait. Ez nem csak a munkahelyre vonatkozik, hanem a magánéletre is: közelebb érzi magát szeretteihez, és gyönyörű pillanatokat hozhatnak létre és élvezhetnek végig közösen.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ahogy halad előre a hónap, egyre több minden rendeződik a Vízöntő jegyűek életében. Nyáron minden könnyebben megy, élvezze a szabadság pillanatait, a természetet és a belső békét, amit most lesz alkalma igazán megélni!

Halak (02.19.–03.20.)

Hullámvasútra emlékeztet majd ez a július a Halak csillagjegy szülötteinek: lesznek ugyan hullámvölgyek is, de így még értékesebbek és fontosabbak lesznek a csúcsok, ahol egy pillanatra megállva körülnézhet majd (előre és hátra is tekintve), hogy gyönyörködjön a kilátásban.

Még több horoszkóp

Íme a mai (pénteki) napi horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek szerencsésen indul a július

3 csillagjegy, akik számára nagy változást hoz az új hónap

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)

Horoszkóp