Napi horoszkóp, 2022. július 1.: a Szűz üzenetet kap, a Vízöntő ösztönösen őszinte lesz ma

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2022. július 1., 00:05

Szerző:

Elérkezett július első napja, és erre a péntekre is mutatjuk a napi horoszkópot. Júliusra havi horoszkóppal is jelentkezünk majd, ezért a napi horoszkópok mellett érdemes figyelni a többi horoszkóp-összeállítást is a 168.hu-n!

Kos (03.21.–04.19.)

Két dologra hallgasson a mai napon: hagyja, hogy az álmai és az empátiája vezessék! Lesznek olyan döntések a mai napon, amiket logikus érvelés alapján nem lehet így vagy úgy eldönteni: főleg az ilyen helyzetekben jön ma jól, ha hallgat az álmaira és az empátiájára!

Bika (04.20.–05.20.)

Itt a nyár derekát jelentő hónap, és itt a hétvége: hagyja, hogy a jó kilátások optimizmussal töltsék el! Kétszeresen számít ma minden perc, amit ma önmagára, saját belső békéjének és egyensúlyának megőrzésére szán, úgyhogy legyen kedves önmagához, foglalkozzon igazi önmagával – anélkül, hogy behódolna a lustaságnak vagy más negatív érzéseknek-impulzusoknak!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Azt mutatják a csillagok, hogy valaki figyeli önt ma, de rossz szándék nélkül – az is benne van a pakliban, hogy esetleg egy titkos csodálóról van szó. Az illető nincs feltétlenül az ön közelében fizikailag, lehet, hogy az interneten, a közösségi médián keresztül kíváncsiskodik.

Rák (06.22.–07.22.)

Alkalma nyílik ma tenni egy szívességet valakinek, akit nem különösebben kedvel. Bár egyelőre nem számíthat semmilyen azonnali viszonzásra, tegye meg mégis a szívességet: nem fogja az illető elfelejteni.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Hol vannak a barátok, amikor igazán szükség van rájuk?! Hát ott, ahol általában szoktak lenni: a saját életükben. Sokat segíthet, ha ma elmondja a problémáit és kiönti a lelkét valakinek, szóval ne várja, hogy valaki odajöjjön önhöz, hanem ha beszélni szeretne valakivel, szóljon az illetőnek és beszéljenek meg egy találkát!

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy olyan jelet tapasztal ma, ami felett máskor lehet, hogy elsiklott volna, de ma feltűnik ez a bizonyos dolog, és nyilván nem véletlenül. Lehet, hogy üzen önnek az univerzum? Lehet, hogy nem is általában az univerzum, hanem egy személy a múltból? A válasz önben, hallgasson befelé, és érezni fogja, hogy mi az üzenet és kitől-honnan jön.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Flörtölős, kacérkodós kedvet hoz ez a péntek a Mérleg csillagjegy szülötteinek. Nincs abban semmi rossz, ha az ember néha arra vágyik, hogy észrevegyék, hogy meglássák, feltéve persze, hogy nem csak erről szól az egész nap és nem ez az egyedüli motivációja minden tettétek. Meglátva, megértve lenni jó – de azért válogassa meg, kinek a figyelmét hívja fel magára!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Nagyon hosszúnak tűnhet az ön előtt fekvő, még bejárandó út, de ne engedje, hogy ez a kedvét szegje! Koncentráljon a távoli cél helyett ma csak a következő lépésre – meglátja, erőfeszítéseinek meglesz az eredménye.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A mai nap arra fogja önt figyelmeztetni, hogy az álmai-elvárásai nem voltak minden szempontból teljesen realisztikusak. Azért ne adja fel őket teljesen, de próbáljon meg a valóság szabta kereteken belül maradni!

Bak (12.22.–01.19.)

A korábbi napok kedvetlenségéből, önmarcangolásából és szorongásaiból átszüremkedik valamennyi ebbe a péntekbe, de itt az ideje, hogy az új hónap kezdetén letegye ezeket és ne cipelje tovább magával. Remek alkalom ez a mai nap arra, hogy amin keresztülment, azt megértse, elfogadja és elengedje.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ami a szívén, az a száján legyen a mai napon: illetve nincs is szükség a felszólító módra, hiszen bizonyos helyzetekben ha akarna, sem tudna gátat szabni a feltörő gondolatoknak-reakcióknak. Helyes, ha őszinte, de legyen közben kedves, illetve tisztelettudó is! Ezen a pénteken diplomáciai érzéke különösen a segítségére lesz.

Halak (02.19.–03.20.)

Egy apró változás-változtatás történik a munkájában, ami most még talán nem tűnik jelentősnek, de jegyezze meg pontosan az előtte-utána állapotokat, mert később még fontos lehet, hogy mi történt ezen a napon!

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek szerencsésen indul a július

3 csillagjegy, akik számára nagy változást hoz az új hónap

3 csillagjegy, akiknek egészsége-jólléte szempontjából különösen fontos ez a hét

(Kiemelt kép: Shutterstock/Kostiantyn)

Horoszkóp