Napi horoszkóp, 2022. január 26.: a Szűzre és a Halakra is rátalál ma a szerelem

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2022. január 26., 00:00

Szerző:

Ma több csillagjegynek változás jöhet a szerelmi életébe! Íme a napi horoszkóp.

Kos (03.21 - 04.19)

Készüljön, mert ma csakis jó dolgok fognak önnel történni! Ha bármi bizonytalanság is volt az életében, az most a helyére kerül, de sok olyan kérdésre is megkapja végre a választ, amire már nagyon régóta vár.

Bika (04.20 - 05.20)

Többször jelezték már önnek, hogy nem szabad ennyire sértődékenynek lennie, főleg a munkahelyén. Ma is kaphat egy ilyen kritikát, amit érdemes lenne mostmár tényleg megfontolnia...

Ikrek (05.21 - 06.21)

Mostanában könnyű, laza napjai voltak, talán pont ezért esik majd annyira nehezére ma túlórázni. Pedig nem elsz egyszerű napja, feszes tempót kell tartania, ha mindennel időben végezni akar.

Rák (06.22 - 07.22)

A kreativitása a csúcson lesz ma, jobbnál jobb ötletei, tervei támadnak, rövid- és hosszútávúak egyaránt. Érdemes lenne valamilyen új hobbiba is belevágnia, amiben mégjobban kiélheti művészi hajlamait...

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Mostanában elhanyagolta az egészségét, amit kezd a szervezete is jelezni. Figyeljen oda az étkezésre és a mozgásra, de kezdje már ma, ne halogassa! Sokkal jobban fogja érezni magát!

Szűz (08.23 - 09.22)

Pont, mikor már teljesen kezdene lemondani valamiről, akkor derül ki, hogy nem hogy nincs minden veszve, de sokkal jobb helyzetben van, mint egyáltalán remélni merte. Most adjon bele mindent!

Mérleg (09.23 - 10.22)

Ma mindenkivel megtalálja a közös hangot, ösztönösen ráérez arra, hogy ki mit akar hallani. Ezért ne lepődjön meg, ha ma többször is a békítő szerepében találja magát!

Skorpió (10.23 - 11.21)

Bárki is kritizálja ma, ne vegye magára! Nézze meg, kitől érkezik a bírálat, vonja le a megfelelő tanulságokat, majd lépjen tovább. Szorítsa háttérbe az érzelmeit és csakis racionálisan álljon mindenhez.

Nyilas (11.22 - 12.21)

Az érzelmei ma nagyon változékonyak lesznek, hol motivált és pozitív, hol pedig reményvesztett és fásult lesz. Ne lepődjön meg viszont azon, hogy a hangulata nagyban kihat a környezetére is!

Bak (12.22 - 01.19)

Bár nehezére esik, de ma kivételesen hallgasson a megérzéseire, főleg ha a párkapcsolatáról van szó. Sokkal könnyebben tudja majd rendezni a konfliktusait, ha félreteszi a folyamatos agyalást és mérlegelést.

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Ma többen is megpróbálnak tanácsot adni önnek, de ne hallgasson másokra, csakis saját magára. Sajnos nem biztos, hogy a javát akarják, sőt, valószínű, hogy direkt rossz irányba szeretnék terelni önt.

Halak (02.19 - 03.20)

Ma sikerülhet egy olyan emberhez közel kerülnie, aki eddig a legcsekélyebb jelét sem mutatta az érdeklődésnek, sőt! Azért ne bízza el magát, továbbra is haladjon fokozatosan és megfontoltan, nehogy elijessze.

Ezekről se maradjon le!

Heti horoszkóp

3 csillagjegy, aki pénzhez jut 2022-ben

Éves horoszkóp: ez vár a csillagjegyekre 2022-ben

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp