Napi horoszkóp, 2022. február 8.: az Oroszlánnak résen kell lennie, a Nyilas új lendületet kap

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2022. február 8., 00:07

Szerző:

Kos (03.21 - 04.19)

Végre itt a lehetőség, amire annyira várt! Már jó ideje szeretne fellépni a ranglétrán, és most megteheti. Pályázza meg mielőbb, ne gondolkodjon, nehogy elhappolják ön elől!

Bika (04.20 - 05.20)

Nincs túl jó passzban lelkileg, szóval ma semmiképp se maradjon egyedül. Pont arra van szüksége, hogy nagy társaságban legyen, sok ember vegye körül, akik felvidítják és elterelik a figyelmét a problémákról.

Ikrek (05.21 - 06.21)

Ma mindent negatívan lát, minden szituációban a lehető legrosszabbra gondol. Ne csodálkozzon, hogy a környezte viszont nem partner ebben és nem akarja ennyire sötéten látni a dolgokat. Önnek sem kéne!

Rák (06.22 - 07.22)

Fontos, hogy kibeszélje magából a problémákat, de az nem mindegy, hogy kivel! Olyan személyt válasszon ma, aki teljesen semleges a témát illetően.

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Ma megpróbálja visszanyerni egy olyan személy a bizalmát, aki korábban már végérvényesen elveszítette. Persze azért továbbra is legyen résen, de talán egy kicsit közelebb engedheti magához, hogy megtudja, vajon mire is készül pontosan...

Szűz (08.23 - 09.22)

Általában nem okoz gondot egyszerre több dologra is odafigyelnie, de ma egyszerűen képtelen akár egyfelé is koncentrálni. Tartson több kis szünetet, és ne feledkezzen meg a megfelelő energiabevitelről sem!

Mérleg (09.23 - 10.22)

Feszegesse kicsit a határait, lépjen ki ma a komfortzónájából! Úgysem vállalt be mostanában semmilyen plusz munkát, de most itt a szuper lehetőség, hogy ismét bizonyítsa a főnökének, hogy számíthat önre.

Skorpió (10.23 - 11.21)

Általában nem szeret érzelmeket keverni a munkájába, de ma annyira elragadják az érései, hogy egyszerűen nem tudja kizárni azokat. Nem is baj, most amúgy is jobb, ha a megérzéseire hallgat!

Nyilas (11.22 - 12.21)

Úgy alakul, hogy ma több mély, lelkizős beszélgetésbe csöppen, amik nagy hatással vannak önre. Még délután, sőt lefekvés előtt is ezeken jár az agya. Inspirálják, motiválják és erőt adnak több olyan terve megvalósításához is, amiket mostanában halogatott.

Bak (12.22 - 01.19)

Nagyon bizakodó, pozitív hangulatban van, még a rossz hírekben is próbálja megtalálni a jót. Ez a környezetének is óriási segítség, átragad a kollégáira és a barátaira is ez a hozzáállás, és így a problémák is könnyebben oldódnak meg ön körül.

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Ma a szokásosnál is könnyebben kalandozhatnak el a gondolatai, bárki és bármi képes kizökkenteni önt egy pillanat alatt. A leghatékonyabb az lenne, hogy ha otthonról dolgozhatna.

Halak (02.19 - 03.20)

Egész nap a szerelmén jár az esze, vagy mert vitatkoztak, vagy pont azért, mert most annyira egy hullámhosszon vannak. Egy biztos, hogy a munkájára nem tud majd koncentrálni megfelelően.

Ezekről se maradjon le!

Olvassa el a heti horoszkópját is!

3 csillagjegy, aki pénzhez jut 2022-ben

Éves horoszkóp: ez vár a csillagjegyekre 2022-ben

(Kiemelt kép: Shutterstock)