Heti horoszkóp, 2022. február 7-13: a Mérlegre rátalál a szerelem, a Kos sorsfordító döntéseket hoz

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a heti horoszkóp szerint.

2022. február 7., 00:00

Szerző:

A következő napokban a csillagjegyekre rátalál a szerelem. Íme a heti horoszkóp.

Kos (03.21 - 04.19)

A hét nagy változást hoz a szerelmi életében. A közös jövőt kezdik el tervezni párjával, komoly, fontos, de annál örömtelibb döntéseket hoznak meg együtt a napokban.

Bika (04.20 - 05.20)

A csillagok harmóniát és kiteljesedést ígérnek önnek a hétre, legfőképp a magánéletében. Ha csak most ismerkedik valakivel, végre sikerül egy hullámhosszra kerülniük, de ha már jó ideje párkapcsolatban van, ismét fellángol önök között a szerelem.

Ikrek (05.21 - 06.21)

Komoly párkapcsolati problémái adódhatnak a héten, ön pedig hajlamos ilyen helyzetekben inkább menekülőre fogni. Tényleg könnyebb lenne szakítani, mint őszintén beszélni az érzéseiről?

Rák (06.22 - 07.22)

Ha eddig nem tudta pontosan, mihez is szeretne kezdeni az életével, a héten egycsapásra egyértelművé válhat ön előtt, hogy mi is az útja. Attól a ponttól kezdve tisztán látja majd azt is, mit kell tennie, hogy elérje a céljait.

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Több vita is vár önre a következő napokban a párkapcsolatában, de csakis az ön makacsságán vagy engedékenységén múlik majd, hogy mekkora balhé kerekedik ezekből és milyen hamar sikerül túllendülni a konfliktusokon.

Szűz (08.23 - 09.22)

Általában nagyon jó emberismerő, és a megérzései is tűpontosak, de sajnos ezek a képességei a héten cserben fogják hagyni. Olyan emberrel ismerkedhet meg, aki elsőre leveszi a lábáról, de nem tiszták a szándékai. Legyen résen!

Mérleg (09.23 - 10.22)

Ez a hét tökéltes lesz az ismerkedésre! Jól érzi magát a bőrében, elégedett és magabiztos végre, amivel csak úgy vonzza a jelentkezőket. Eddig nem akadt komoly érdeklődő, most pedig alig tud majd választani a jelöltek közül.

Skorpió (10.23 - 11.21)

Nehezen fejezi ki magát, ha az érzelmeiről van szó, azonban most olyan helyzetbe kerül, amiben kénytelen lesz összeszedni a gondolatait és beszélni az érzéseiről. Nem lesz egyszerű, de végre kilép a komfortzónájából.

Nyilas (11.22 - 12.21)

Szenvedélyes, intenzív, érzelmes napok elé néz. Most több olyan kételye, félelme is előtérbe kerül, amit szeretett volna mindenáron elnyomni, de ugyanígy igaz ez pozitív érzésekre is, mint a vonzalom, szerelem...

Bak (12.22 - 01.19)

Ezt a hetet arra kéne szánnia, hogy rendbeteszi a pénzügyeit. Nézze át a bevételeit, költségeit, mert rengeteget spórolhat a jövőben, ami jól fog jönni, ugyanis nagyobb kiadásra számíthat hamarosan.

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Az elmúlt hetekben, hónapokban keményen dolgozott azért, hogy elérje a maga elé tűzött célokat, ennek a munkának pedig a héten érik be a gyümölcse. Végre a helyére kerül minden az életében, de lelkileg is sikerül megerősödnie.

Halak (02.19 - 03.20)

A héten elképesztő összhang alakul ki ön és a párja között. Nagyon régen fordult elő, hogy enniyre egy hullámhosszon legyenek, így végre olyan témákat is meg tudnak beszélni nyugodtan, amik korábban mindig feszültséget okoztak.

Még több horoszkóp:

3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete 2022-ben

3 csillagjegy, aki pénzhez jut 2022-ben

Éves horoszkóp: ez vár a csillagjegyekre 2022-ben

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp