Horoszkóp: ezzel a 3 csillagjeggyel valaki nagy jót fog tenni a jövő héten

A horoszkóp azt jelzi, hogy a következő 3 csillagjegy szülöttei valami nagyon szépet kapnak majd a jövő héten.

2024. február 3., 20:07

Szerző:

Az írja a jövő heti horoszkóp, hogy az alábbi 3 csillagjegy számára egy szép pillanat teszi majd igazán gazdaggá a hetet: valaki jót tesz velük. Olvasson tovább a részletekért, illetve ha még nem olvasta volna, a hétvégi horoszkópot itt találja, egy fokkal pikánsabb, februárra szóló asztrológiai összeállítást pedig a Cosmopolitannél!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Valaki jót tesz majd önnel a jövő héten, sokat segít majd önnek. Könnyen lehet, hogy az illető számára nem annyira nagy dolog önt kisegíteni, mint amennyire nagy horderejű lesz az ön számára, hogy egy kis támogatást kapott ettől a valakitől – de ez akkor sem von le az illető érdemeiből. Készüljön fel, mert tele lesz a szíve örömmel és hálával!

Bak (12.22.–01.19.)

Könnyen lehet, hogy nem is fogja megtudni Bak, kinek köszönheti majd azt a pillanatot, ami olyan széles mosolyt csal majd az arcára a jövő hét egyik legemlékezetesebb pillanatában. Talán az illető sem tudta, talán nem is tudhatta, hogy ön lesz az, akinek ennyire jókor és ennyire jól jön majd ez a jófejség – de pontosan az ilyen gesztusoktól lesz szép az élet!

Halak (02.19.–03.20.)

Hatalmas szívességet tesz majd valaki önnek a jövő héten, pedig ugyanennyi erővel úgy is dönthetett volna az illető, hogy nem csinál semmit. Ne gondolja, hogy ez a valaki azért volt ennyire rendes önnel, mert bármit várna cserébe (egyszerűen csak így tartja helyesnek), de persze ettől még jól teszi, ha ön is követi az illető példáját és alkalomadtán viszonozza a szívességet.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Viorel Kurnosov)