Hétvégi horoszkóp, 2024. február 3-4.: a Rák megelőzheti, hogy félreismerjék, a Halak körül felkavarodnak az érzelmek

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre február első hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2024. február 2., 20:06

Szerző:

Már mutatjuk is, mit ír az első februári hétvégi horoszkóp! Olvassa szeretettel, és ne feledje: a hétvége mindkét napján várjuk önt a friss hírek mellé horoszkóp-összeállítással is!

Kos (03.21.–04.19.)

Kérnek öntől és van fölöslege, adjon tehát! Tegye jobbá a világot azáltal, hogy ön jó! Ne gondolja, hogy ön csak egy csepp a tengerben, mert amit most tesz, annak sokszoros és messzire ható pozitív következményei lesznek!

Bika (04.20.–05.20.)

Ezen a hétvégén az ötös szám kap fontos szerepet a Bika életében. Az ötös számot a számmisztikában gyakran a változással, alkalmazkodással, illetve Isten jelenlétével, kegyelmével szokták összekapcsolni. Talán lehet ennek köze ahhoz a titokhoz, ami a hétvégén a tudomására jut?

Ikrek (05.21.–06.21.)

Elgondolkodtató élményben lesz része az Ikreknek ezen a hétvégén. Két dolgot vagy személyt mindig is egyenértékűként kezelt, de most úgy tűnik, lehet, hogy célszerűbb/igazságosabb lenne ezentúl nem egy kalap alá venni őket. Ismerje fel: ami régen egybetartozott, az mostanra kettévált.

Rák (06.22.–07.22.)

Úgy istenigazából tegye most oda magát igazán mindenben, amit csinál! Ez a hétvége nagyban meghatározza majd ugyanis egy bizonyos személynél, hogy milyen képet alakít ki magában önről. Most megelőzheti, hogy félreismerjék.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az elmúlt időszakban volt bőven elég komorság és szomorúság, de ezekben a napokban mintha a lelkében megérezné a tavasz első előszelét. A horoszkóp ezzel párhuzamosan azt mutatja, hogy ma egy pozitív folyamat indul el önben.

Szűz (08.23.–09.22.)

Azt fogja tapasztalni, hogy valaki negatív bánásmódban részesül egy előítélet alapján. Nem biztos önmagában, pedig jobb, ha tudja: akkor cselekszik helyesen, ha a megfelelő pillanatban felszólal az igazságtalanság ellen!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy fontos időszak ez az ön személyiségének fejlődésében: megtanulja elengedni a szégyenérzetet egy olyan dologgal kapcsolatban, amiről nem tehet. Ésszel nagyon könnyű belátni, hogy a szégyenkezés mennyire nem visz sehova, de sokszor jó ideig tart, amíg az ember lelke követi azt, amit az ész felismer.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Meghökkentő változást észlel egy önhöz közel álló emberben. Ne kérdezzen rögtön rá, hogy mi történt – amikor jónak látja, akkor el fogja majd mesélni az illető, hogy mi van a változás hátterében. Addig jobb, ha nem kezd túlságosan messzemenő kombinálásba.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A gyógyulás napjai ezek a Nyilas életében. Sokszoros hatást érhet el, ha tisztítóböjtöt tart, illetve ha olyan tevékenységet végez, ami megizzasztja. Persze, a szauna is jót tesz, de ha belefér egy kis sport, mozgás, jóga, tánc, az még jobb!

Bak (12.22.–01.19.)

Egy olyan személyiséggel találkozik ezekben a napokban, aki közvetítő lehet ön felé: hoz önnek üzenetet, és továbbíthatja az ön mondanivalóját, ha ön rábíz valamit. Talán nem is lenne túlzás a médium szót alkalmazni az illetőre.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ezen a hétvégén megtörténik, elérkezik valami, amit már jó ideje vár, de készüljön fel, mert nem pontosan úgy alakulnak majd a dolgok, ahogy ön arra most számít. Ilyen az élet, a kiszámíthatatlanság az egyik legszebb benne.

Halak (02.19.–03.20.)

Egy rosszul értelmezett vicc, ugratás, átverés vagy tréfa miatt kisebb konfliktus kavarja majd fel ön körül az érzelmeket ezen a hétvégén. Könnyen elkerülhető azonban, hogy a célt tévesztett hógolyóból lavina alakuljon ki: beszéljék meg, oszlassák el a félreértést.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Aleshyn_Andrei)

Horoszkóp