Hétvégi horoszkóp, 2022. június 4-6.: hosszú és eseménydús lesz ez a hétvége

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre ebben a három napban a hétvégi horoszkóp szerint.

2022. június 4., 00:06

Szerző:

Íme a pünkösdi hétvége három napjára szóló hétvégi horoszkóp, olvassa el alább, hogy önnek mit ír! A 168.hu-n minden nap jelentkezünk horoszkóppal, szóval várjuk önt vissza a hosszú hétvége valamennyi napján!

Kos (03.21.–04.19.)

Ezekben a napokban közösségben van igazán elemében, főleg, ha az ön számára ismeretlenek is vannak a társaságban! Jó alkalom ez kipróbálni közösségben végzett tevékenységeket, vagy akár csatlakozni valamilyen egyesülethez, szervezethez vagy mozgalomhoz!

Bika (04.20.–05.20.)

Csendes, jórészt jóleső örömben csordogáló hétvégére számíthatnak a bikák. A nyugalmat és békét egy dolog fenyegetheti: egy otthoni vita. Legyen türelmes azokkal, akikkel együtt lakik, nehogy a hétvégébe belerondítson egy veszekedés! Lesz jobb alkalom is ennek a dolognak a tisztázására.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az ikrek inkább extrovertált énjüket élik majd meg ezen a hétvégén. Remekül fog tudni kapcsolódni másokhoz ezen a hétvégén, és ha őszintén megnyílik beszélgetőpartnerének, ezzel arra fogja majd inspirálni az illetőt, hogy ő is így tegyen.

Rák (06.22.–07.22.)

Nem tud dönteni egy meghívásról: igent mondjon-e, vagy inkább maradjon távol a dologtól és csináljon valami mást. Ez a hétvége most szóljon önről, hallgasson a belső hangra, döntse el, ön mit szeretne igazán! Ha így sem születik meg a válasz önben, kérje egy barátja vagy rokona tanácsát!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A hosszú hétvége egyik legizgalmasabb eseménye lesz, hogy felmerül a múltból egy rég nem hallott név. Ha továbbra is kíváncsi az illetőre, ne habozzon, vegye fel vele a kapcsolatot, ki tudja, lehet, hogy új fejezet kezdődik majd ezzel?

Szűz (08.23.–09.22.)

Lesznek pillanatok a hétvége során, amikor úgy érzi, a legszívesebben egyedül lenne. Ne tagadja meg önmagától ezeket a perceket, de ha már egyedül marad, ne pazarolja az időt értelmetlen játékra vagy a közösségi média pörgetésére, hanem mélyedjen el, és gondolja végig érdemben, ami a lelkét nyomja! Így marad ideje arra is, hogy igazán értékes pillanatokat töltsön együtt szeretteivel.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Hoz majd egy érdekes meglepetést a tény, hogy nem is ismeri olyan jól a környezetet, amiben lakik, mint gondolta volna. Ez arra inspirálhatja, hogy még többet megtudjon a helyről, illetve az itteni személyekről-történésekről, és meglátja, érdemes tájékozódnia! Hagyja, hogy a megérzései vezéreljék!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy szerettével feszültséget okozhat, hogy az illető úgy érzi, ön elhanyagolta őt, nem töltöttek elég időt együtt mostanában. Hát itt a remek alkalom: ha egy hosszú hétvégén sem tud egy kis időt szentelni ennek a személynek, lehet, hogy néhány dolgot érdemes átgondolnia, vagy talán inkább átbeszélnie az érintettel.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Tombol önben az újdonság iránti vágy, de közben valami másra is vágyik: arra, hogy a felfedezőúton legyen ön mellett egy társ. Ha egy konkrét újdonságot akar mindenáron kipróbálni, könnyen lehet, hogy ezt kénytelen lesz egyedül tenni. Ha azonban képes a kompromisszumra, beszéljen a párjával, illetve egy önhöz közel álló személlyel, és találni fognak egy irányt, amerre együtt elindulhatnak!

Bak (12.22.–01.19.)

Ezen a hétvégén egy olyan szituációban találja majd magát, amelyben kénytelen lesz egyértelmű határvonalakat meghúzni. Ne aggódjon amiatt, hogy erre mi lesz a másik reakciója, mert fontosabb, hogy definiálja, hogy ön meddig hajlandó elmenni! Meglátja, mennyivel megkönnyíti majd az életét ez a fajta világos kommunikáció!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Szakítson időt a művészetekre ezen a hosszú hétvégén, mert az egész bensője különösen inspirált és fogékony most az érzelmek és gondolatok kifejezésére és befogadására. Igen, ne csak nézzen, hallgasson, hanem alkosson ön is: legyen az akár egy kreatív ebéd vagy vacsora, vagy önkifejezés táncban, esetleg egy naplóbejegyzés, amiben rögzíti az utókornak, hol tart az életben pont most.

Halak (02.19.–03.20.)

Ezen a hétvégén végre ki tud egy kicsit engedni. Ennek kivételesen a része lehet az is, hogy a pillanat hevében egy-egy olyan kiadást is bevállal, amik a hétköznapokba nem férnének bele, de egyre vigyázzon: ha már kiadja valamire a pénzt, akkor olyasvalamire költsön, ami igazán örömöt szerez önnek és szeretteinek.

Még több horoszkóp:

Havi horoszkóp, 2022. június: íme, mire számítson a nyár első hónapján

Egészséghoroszkóp: 3 csillagjegy, akik most különösen figyeljenek testük-lelkük jóllétére

Pénzhoroszkóp: 3 csillagjegy, akiknél pénz áll a házhoz júniusban

(Kiemelt kép: Shutterstock/Zoom Team)