Pénzhoroszkóp: 3 csillagjegy, akiknél pénz áll a házhoz júniusban

Mutatjuk, melyik 3 csillagjegy szülöttei számára ígér bevételt erre a hónapra a pénzhoroszkóp.

2022. június 2., 13:50

Szerző:

Itt a június, közelítünk a nyári napfordulóhoz, és az alábbi összeállításban azt mutatjuk meg, hogy melyik 3 csillagjegy számára ígér jót a pénzhoroszkóp erre az időszakra. Ha az ön csillagjegye most nincs ott a három között, akkor is várjuk vissza holnap, illetve a hét minden napján a 168.hu-n a horoszkóp rovattal!

Szűz (08.23.–09.22.)

A szűz csillagjegy szülöttei számára váratlan változást hoz majd a június, és ez az anyagi helyzetre is vonatkozik. Örüljön a pozitív fordulatnak, de bánjon okosan a frissen jött lehetőséggel, illetve többletpénzzel, mert nincs rá garancia, hogy ez örökké így marad!

Bak (12.22.–01.19.)

Ne abban bízzon, hogy az égből az ön ölébe hullik majd egy tetemes összeg – inkább menjen elébe a dolgoknak! Ez az időszak különösen kedvez a bakok számára a pénzkereset terén: kicsit több odafigyeléssel és energiabefektetéssel jóval többet tud most keresni, ha kiaknázza a képességeit és a kínálkozó lehetőségeket.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Eljött az az időszak, hogy egy korábban indult ügyből, vállalkozásból, befektetésből egy kis pénzt lásson. Az összeg nem feltétlenül fog magától becsengetni az ajtón, szóval bátran képviselje saját érdekeit, sikerrel fog járni! Ez az időszak arra is remek, hogy fizetésemelést kérjen a főnökétől.

Még több horoszkóp

Havi horoszkóp, 2022. június: íme, mire számítson a nyár első hónapján

3 csillagjegy, akiknek szerencséjük lesz a szerelmi életükben

3 csillagjegy, akiknek június első felében szárnyalni fog a karrierjük

(Kiemelt kép: Pexels/Cottonbro)

Horoszkóp