3 csillagjegy, akiknek szerencséjük lesz a szerelmi életükben

Szerelem van a levegőben! Mutatjuk, melyik az a 3 csillagjegy, akik ezt biztosan érezni fogják. 

2022. május 30., 11:27

Szerző:

Új hét, új szerelmek! Mutatjuk, melyik 3 csillagjegy lesz rendkívül szerencsés a szerelmi életét illetően a héten. 

Bika (04.20.–05.20.)

Habár ön sosem gondolta volna, de minden esély megvan rá, hogy a munkahelyén talál önre az új szerelem! Egy új kollégának felkelti az érdeklődését és ön sem lesz közömbös az illető iránt, igaz a mondás úgy tartja, hogy házinyúlra nem lövünk, de ha úgy érzi, hogy ebből akár a flörtnél több is lehetne, akkor ne habozzon lépni! Ha párkapcsolatban él, akkor a párjával egy közösen átélt esemény, ami nem feltétlenül negatív még közelebb hozhatja önöket egymáshoz. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Szingliként egyre több időt tölt a különböző társkereső applikációkon, ám mostanáig nem találta meg a megfelelő személyt, akivel esetleg egy randevúra is elmenne. A héten azonban megismerhet valakit, akivel a közös érdeklődési körük miatt remek programokban lehet részük. Ha párkapcsolatban él, akkor a párja egyre inkább érezheti, hogy a kapcsolatukat elmélyítené, abban az esetben, ha ön is hasonlóan érez, ne féljen megnyílni! 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Hoppá! Egy régi ismerős arc felbukkanásával Ámor nyila önt is eltalálhatja. A korábbi mély érzelmek újra felszínre törhetnek, de ne féljen, élvezze ki és élje meg a pillanatokat. Ha párkapcsolatban él, akkor a párja egy olyan gesztust tehet ön felé, ami még biztosabbá teszi önt abban, hogy megtalálta az igazit. 

Még több horoszkóp

A mai horoszkóp (május 30.)

3 csillagjegy, akik számára nagyon fontos hét következik

3 csillagjegy, akik örülhetnek: most melléjük szegődik a szerencse

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp