Napi horoszkóp, 2022. május 30.: váratlan, de kellemes eseményekkel indul a hét egyes csillagjegyeknek

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2022. május 30., 00:01

Szerző:

Új hét kezdődött, és kezdje az új hetet a napi horoszkóppal, ami egy-egy gondolattal kis előrejelzést ad erre a hétfőre. Keresse ki alább a születési napjának megfelelő csillagjegyet, és olvassa el, önnek mit üzen mára az asztrológia! Ne feledje: egész héten minden reggel friss horoszkóppal várjuk önt a 168.hu-n!

Kos (03.21.–04.19.)

Persze mindig hétfőn rá az ilyesmi az emberre: ma különösen mehetnékje van, vidékre, külföldre, nyaralni, bárhova! Ha ez mostazonnal nem oldható meg, csináljon valamit, ami nagyon hasonló, és nem kell hozzá utazni! Egy jó megoldás lehet, ha elmegy egy olyan közösségbe, ahol új emberekkel ismerkedhet meg, legyen az egy táncóra, hobbiklub vagy ismerős baráti kör.

Bika (04.20.–05.20.)

Több személy is vetélkedik ön körül az ön figyelméért. Ön azért ne zavartassa magát: azokkal ne foglalkozzon, akik csak önös érdekből fitogtatják teljesítményüket vagy képességeiket! Fókuszáljon inkább saját magára és saját életére, ahelyett, hogy elindul egy olyan úton, ami az irigységhez vagy féltékenységhez vezethet.

Ikrek (05.21.–06.21.)

A mai napon több képességének veszi majd hasznát: meggyőzőkészségének, empátiájának, helyzetfelismerő-készségének és idegennyelv-tudásának is. Néha hajlamos arra, hogy ne ismerje el saját értékeit, pedig érdemes megfigyelnie, hogy csak ma mennyi különböző helyzetben állt helyt egymás után!

Rák (06.22.–07.22.)

Ha úgy érzi, az erőfeszítéseiért, munkájáért nem kapja meg az önt illető elismerést, a mai nap jó alkalom arra, hogy felemelje a hangját! Egyre vigyázzon: ne vegyüljön sértődöttség vagy vádló hangnem abba, ahogy kiáll saját magáért!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ma a lelke mélyéről bátorság, önbizalom és kíváncsiság fakad. Több olyan esemény lesz a napban, amik megpróbálják elnyomni ezeket az energiákat (ilyenek tudnak lenni ezek a hétfők), de az ön pozitív oldala meglepő módokon mégis megtalálja majd a módját, hogy megmutassa magát a világnak!

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy idegen belekavar a nap rendes folyásába, és erre ön zsigerből negatívan reagál. Végül mégis egy pozitív dolog jön ki az esetből, annak ellenére, hogy egy picit át kellett rendezni-szervezni a napirendjét. Szóval próbáljon uralkodni a zsémbeskedésre hajlamos énjén, legyen nyitott ma is, mintha nem hétfő, hanem szombat lenne!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Bizonytalannak vagy tanácstalannak érezheti magát ma a nap egy részében. Természetes, hogy az ember néha meginog egy kicsit, de ha úgy érzi, forduljon nyugodtan egy baráthoz vagy rokonhoz, beszéljen egy kicsit arról, ami a lelkét nyomja! Meglátja, csakhamar visszazökken, és újból a szokásos önmaga lesz.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A skorpiókat ma az érzelmek és a spiritualitás felé vonzzák a csillagok. Lehet, hogy lesz pillanat, amikor úgy érzi majd, hogy éppen nem engedheti meg magának, hogy elsodorják az érzelmei, de akkor is találjon egy kis időt a napban a befelé fordulásra!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Talán többször is elgondolkodott már azon egy önhöz közel álló személlyel kapcsolatban, hogy vajon miért is hozhatta önt össze a sors pont vele. A mai napon figyeljen kicsit jobban erre a személyre, mert megkaphatja a választ erre az alapvető kérdésre.

Bak (12.22.–01.19.)

A mai nap különösen kedvez a bakok számára a kommunikációnak és kapcsolatteremtésnek. Ha a mai napon találkozik először valakivel, jó benyomást fog tenni az illetőre, szóval ne hessegesse el a közeledőket, mert egy igazán kellemes meglepetés lehet az eredménye egy beszélgetésnek!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A nap nagy részében még a hétvége egy történésének a hatása alatt fog állni, akkor is, ha az elméje nagy részét a hétköznapi teendők éppen lefoglalják. Ha nem sikerül egyedül megemésztenie a dolgot, jobban teszi, ha beszél róla valakivel.

Halak (02.19.–03.20.)

Nap közben mindig nehezebb az ilyesmit észrevenni, de este visszatekintve meg kell majd állapítania, hogy az igazán fontos dolgok milyen gördülékenyen mentek ezen a hétfőn. Jól teszi, ha szakít egy kis időt arra, hogy értékelje az élet ilyen apró örömeit is, mert bár aprók, ezek képezik az ön lelki békéjének alapját.

Még több horoszkóp:

3 csillagjegy, akik számára nagyon fontos hét következik

3 csillagjegy, akiknek így május végén érdemes jobban figyelnie az egészségére-jóllétére

3 csillagjegy, akik örülhetnek: most melléjük szegődik a szerencse

(Kiemelt kép: Shutterstock/Kudla)

Horoszkóp