3 csillagjegy, akiknek így május végén érdemes jobban figyelnie az egészségére-jóllétére

Ön hogy érzi magát mostanában a bőrében? Fontos előrejelzésünk van 3 csillagjegy szülötteinek.

2022. május 23., 13:13

Szerző:

Mit mond a testi-lelki egészséggel kapcsolatban a friss horoszkóp? Alább mutatjuk azt a 3 csillagjegyet, akik számára a legfontosabb üzenete van az asztrológiának így május vége felé ebben a témában.

Mérleg (09.23.–10.22.)

A mérlegek egy olyan időszakhoz érkeztek, amikor különösen fontos a számukra a másoktól jövő inspiráció ahhoz, hogy egészségükért, mentális-fizika jóllétükért dolgozzanak. Ha úgy érzi, egyedül nem megy (elég jól), csatlakozzon valakihez vagy valakikhez a sportolásban, meglátja, mennyit fog segíteni a közös mozgás! Próbáljon ki egy új konditermet, jógaórát, akár tánciskolát, a lényeg, hogy valami páros vagy csoportos tevékenységet válasszon! Meglátja, ha elkapja a hév a sportban, az a lelki egészségére is pozitív hatással lesz.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Különösen érzékeny ön ebben a periódusban a fizikai közelségre, a tapintásra. Ha úgy érzi, nagy stressz alatt áll, elszigetelődött vagy magányos, különösen fontos, hogy néha legyen része valami olyan tevékenységben, ami közvetlenül hat az érzékekre – természetesen ennek nem kell feltétlenül valami erotikus dolognak lennie. Remek hatása van már egy masszázsnak is, akár táncnak, illetve bármi olyan tevékenységnek, ahol fizikai kontaktusba kerül a másik/többi résztvevővel. Ha párkapcsolatban van, keresse az alkalmat, hogy minél többet összebújhassanak partnerével érezni egymás közelségét!

Halak (02.19.–03.20.)

Nem éppen mentes az ön élete a feszültségtől az utóbbi időben, és ha úgy érzi, hogy ez valószínűleg az egészségének sem kedvez, akkor sajnos jól érzi. A jó hír azonban, hogy emellé viszont megérkezik az energia, ami ahhoz szükséges, hogy ezeket a feszültségeket mozgással, sporttal oldja. Próbáljon olyan mozgásformát választani, ami segítheti az elmélyülést (például úszás, jóga, futás vagy séta a természetben), de remek megoldás az is, ha egy expanzív edzés után marad ideje egy kicsit elcsendesülni, megnyugodni és befelé figyelni.

Még több horoszkóp!

Íme a mai (hétfői) napi horoszkóp. Olvasta már?

3 csillagjegy, akiknek fontos lépés következik a karrierjükben a héten

3 csillagjegy, akiknek a szerelem terén boldog napok jönnek

(Kiemelt kép: Shutterstock/KieferPix)

Horoszkóp