Napi horoszkóp, 2022. május 23: így indul a hét a csillagjegyeknek hétfőn

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2022. május 23., 00:02

Szerző:

Ma is jelentkezünk a napi horoszkóppal itt a 168.hu-n. Nézze meg, hogy indul a hét első napja!

Kos (03.21.–04.19.)

Végre jön egy lehetőség, amire már nagyon régóta várt! Itt a remek alkalom, hogy a szakmájában óriási sikereket érjen el, ám ehhez előbb az kell, hogy keményen dolgozzon, valamint ne kerteljen, mondja el őszintén a felettesének, mi az, amit szeretne.

Bika (04.20 - 05.20)

Ma nagyon könnyen kizökkenthetik a gondolataiból, mert úgy érezheti, hogy se testileg, se lelkileg nincs a toppon. Ha lehetősége van rá, kérje meg a felettesét, hogy a mai napon had dolgozhasson otthonról, talán úgy hatékonyabban fog menni a munka!

Ikrek (05.21 - 06.21)

Nagyon izgul egy mai feladat miatt, de felesleges! Látszik, hogy felkészült és nem tudnának olyat kérdezni, vagy mondani önnek, amelyre nem lenne meg a jó válasza a témával kapcsolatban. Este kicsit azért lazítson is a sok izgalom után!

Rák (06.22 - 07.22)

Egy olyan pletyka juthat vissza a fülébe, ami miatt hamar felkaphatja a vizet. A hirtelen harag helyett azonban inkább keresse fel az illetőt és tisztázza a helyzetet. Fontos, hogy higgadt maradjon és ne hagyja, hogy kihozzák a sodrából!

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Egy apróságon ma reggel összekaphatnak a párjával, de szerencsére nem volt olyan komoly jelentőségű, hogy a nap többi részére is hatással legyen. Este élvezzék ki egymás társaságát és beszélgessenek, közelebb kerülhetnek egymáshoz, ha tudnak őszintén kommunikálni.

Szűz (08.23 - 09.22)

A mai nap során több dolgot is negatívan lát a munkahelyén és otthon egyaránt. Próbáljon meg egy kicsit másképp állni a helyzetéhez és rögtön egyik feladat és teendő sem fog olyan nehéznek tűnni, mint ahogyan azt az elején elképzelte.

Mérleg (09.23 - 10.22)

Egy váratlan telefonhívás az egész napját átszervezheti, aminek ön cseppet sem fog örülni. Ne csüggedjen! Még vissza van négy munkanap a hétből, így bőven lesz ideje bepótolni azokat a feladatokat, amelyekre ma nem jutott ideje. 

Skorpió (10.23 - 11.21)

A karrierjével kapcsolatban többen is tanácsot adnak önnek, ám ön egyiket sem érzi annyira jónak, hogy meg is fogadja. De, nem is kell! Hallgasson a saját megérzéseire, mert higgye el leginkább ön tudhatja, hogyan szeretné élni az életét. 

Nyilas (11.22 - 12.21)

Sokkal türelmetlenebb lesz a munkában és otthon is, mint máskor. Ha mindez csak a fáradtság miatt van, akkor tegyen róla, hogy este tudjon pihenni, de ha valami lelki dolog nem hagyja nyugodni, akkor beszéljen valakivel, aki megértheti önt. 

Bak (12.22 - 01.19)

Úgy érzi, hogy egy barátja teljesen elhanyagolta az elmúlt hetekben, ám az igazság az, hogy ő is hasonlóan érez önnel kapcsolatban. Mindketten a munkájuknak éltek és elbeszéltek egymás mellett. A mai nap azonban megfelelő alkalom arra, hogy kibéküljenek. 

Vízöntő (01.20 - 02.18)

A bal lábbal felkelt főnöke, vagy munkatársa az ön kedvére is hatással lehet, de ne hagyja, hogy elrontsák! Végezze tisztességesen a munkáját, majd ha hazaért még remek programokat tartogat az este a barátai, vagy a párja társaságában. 

Halak (02.19 - 03.20)

Meggondolatlanul ígérhetett meg valamit egy barátjának, amit nem biztos, hogy képes lesz teljesíteni. Legyen őszinte és kérjen egy kis időt, de ne bújjon ki a felelősség alól semmiképp sem. Nem gond ha kicsit összecsaptak a feje fölött a hullámok, de legyen őszinte.

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek hamarosan öröm és szerencse áll a házhoz

3 csillagjegy, akiknek a szerelem terén boldog napok jönnek

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp