3 csillagjegy, akik számára nagyon fontos hét következik

Mutatjuk azt a 3 csillagjegyet, amelynek szülöttei számára a jövő hét különösen fontos periódusnak bizonyul majd.

2022. május 29., 00:07

Szerző:

Ahogy szoktuk, vasárnap egy különleges összeállítással jelentkezünk a 168.hu Horoszkóp rovatában: alább 3 csillagjegyet emelünk ki, amelynek szülöttei számára egy különösen fontos hét következik. Várjuk vissza önt hétfőtől minden reggel a napi horoszkóppal!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az ikrek számára egy csoporttal kapcsolatosan hoz fontos változást a jövő hét. Lehet, hogy a változás pont ebben áll majd: ön tagjává válik egy bizonyos csoportnak, legyen az munkával vagy szórakozással, illetve valami egészen mással kapcsolatos. De az is lehet, hogy az ön pozíciója változik majd meg egy olyan csoportban, amelynek már egy ideje tagja. Amit ne felejtsen: ezen a héten érdemes figyelnie a kapcsolataira, közösségi megnyilvánulásaira és a többiek reakcióira!

Rák (06.22.–07.22.)

Ezen a héten a türelem rózsát fog teremni a rákok számára. A legnehezebb, úgy is mondhatnánk, hogy a trükk az egészben az, hogy ne menjen elébe saját szerencséjének: dolgozzon meg érte becsülettel, de ne próbálja meg idejekorán levadászni! Egy másik hasonlattal élve: tartsa a lábát a gázpedálon, de ne lépje túl a sebességhatárt! Ha így tesz, márpedig miért ne tenne így, egy igen fontos eredményt fog elérni a héten.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A vízöntők ezen a héten brillíroznak majd az önkifejezés terén. Tegye bele a teljes személyiségét mindenbe, amit csinál! Ne csak az olyasmikbe, amik hagyományosan az kifejezetten az önkifejezésre valók, mint például a tánc vagy a képzőművészet, hanem tényleg mindenbe! Amennyiben így tesz, egy igazán fontos személy meg fogja látni önt olyannak, amilyen ön a valóságban. És ez lesz az, ami ezt a hetet utólag igazán fontossá teszi majd.

Még több horoszkóp!

A hétvégi horoszkóp erre a hétvégére – olvasta már?

3 csillagjegy, akik különösen érzelemdús hétvégére számítsanak

3 csillagjegy, akik örülhetnek: most melléjük szegődik a szerencse

(Kiemelt kép: Shutterstock/KK_face)

Horoszkóp