3 csillagjegy, akik különösen érzelemdús hétvégére számítsanak

Íme az a 3 csillagjegy, amelynek szülöttei flörtöt, romantikát, érzelmeket várhatnak ettől a hétvégétől!

2022. május 27., 14:21

Szerző:

Különleges horoszkóp-összeállítással jelentkezünk most: az alábbi cikkben azt a 3 csillagjegyet emeljük ki, amelynek szülötteire különösen érzelemgazdag hétvége vár. Akár ott van az ön csillagjegye a 3 között, akár nincs, várjuk önt vissza szombat reggel is a hétvégi horoszkóppal! Ne feledje: horoszkóp minden nap a 168.hu-n!

Bika (04.20.–05.20.)

Ugye, hogy a tavasz és a nyár határa a legjobb része az évnek? Önben pezseg a pozitivitás és tombolnak azok az energiák, amik vonzóvá teszik önt mások számára, úgyhogy egyetlen dolga van csak a hétvégén: élvezni a világ szépségét és a felszínre engedni ezeket a bizonyos pozitív energiákat. Ha egy potenciális partner figyelmére vágyik, most gond nélkül tud kapcsolatot létesíteni, élvezi majd a flörtölést, ha kapcsolatban van, csak önön múlik, hogy szerelmük egyik legromantikusabb hétvégéjét tölthessék együtt.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Azt mutatják a csillagok, hogy egy váratlan esemény fog bekövetkezni ebben a két napban, mégpedig egy olyan esemény, ami felkavarja az ön érzelmi életét. Ön talán azt gondolja, hogy mennyivel egyszerűbb lenne, ha az ilyesmire előre fel lehetne készülni, de nem lehet, hogy pont ez a lényeg az egészben? Hogy pont attól lesznek ilyen erősek és tiszták az érzelmek, hogy nem tudjuk előre kiszámítani a történéseket, amik felkeltik őket? Ne hadakozzon az érzéseivel, de ne is hódoljon be nekik! Figyelje meg, élje át őket, és óvatosan induljon arrafelé, amerre vezetni próbálják önt!

Halak (02.19.–03.20.)

Fontos szerepe lesz ezen a hétvégén a terveknek. A tervek, amik lelkesítenek, motiválnak, okot és célt szolgáltatnak. Nem könnyű a jövőhöz hideg fejjel viszonyulni és nem is feltétlenül szükséges. Hallgasson az érzelmeire, a legbelső hangra (vagy csendre), ez segíteni fog előre megtervezni azt az utat, amit a következő napokban, hetekben, amit ezen a nyáron be szeretne járni! És ne feledje: a terveknek-vágyaknak akkor is van hatásuk az érzelmeinkre, ha nem válnak valóra. Sőt, igazán erős hatásuk néha pont akkor van...

Még több horoszkóp!

A mai (pénteki) napi horoszkóp

3 csillagjegy, akik örülhetnek: most melléjük szegődik a szerencse

3 csillagjegy, akiket a héten fontos dologra figyelmeztet a pénzhoroszkóp

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborsky)

Horoszkóp