3 csillagjegy, akiket a héten fontos dologra figyelmeztet a pénzhoroszkóp

Íme, melyik 3 csillagjegy szülöttei számítsanak extra bevételre vagy egyéb fontos pénzügyi fordulatra.

2022. május 24., 15:14

Szerző:

Ebben az összeállításunkban az anyagiakról lesz szó: mutatjuk azt a 3 csillagjegyet, akik számára különösen jó hírt tartalmaz a hétre a pénzhoroszkóp. Holnap is térjen vissza a 168.hu-ra, reggel friss napi horoszkóppal jelentkezünk!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ez a hét remek bizonyítékot fog szolgáltatni arra, hogy a pénz nem boldogít – de arra is, hogy mennyivel nyugodtabb tud lenni az ember, ha jól bánik vele. Nincs szüksége arra, hogy másokat drága holmikkal, luxuscikkekkel kápráztasson el. Az értelmetlen kiadások helyett sokkal jobb helyet talál annak a pénznek, megtakarításként is jól jön, befektetésként idővel még hoz is majd valamennyit.

Rák (06.22.–07.22.)

Kifejezetten jó hét ez a rákok számára pénzügyi szempontból. Egyrészt korábbi erőfeszítései végre meghozzák a gyümölcsüket, és ez hamarosan anyagi bevétellel is jár. Másrészt jól teszi, ha nem ül a babérjain most sem, mert jelenleg is ön mellett áll a szerencse anyagi dolgokban, ami jelentheti azt, hogy váratlan helyről hirtelen pénz áll a házhoz, de azt is, hogy egy vállalkozása jól sül el, ami bevételhez juttatja rövid időn belül.

Szűz (08.23.–09.22.)

Anyagi kérdésben kerül vitába egy önhöz közel álló személlyel – ha kapcsolatban él, könnyen lehet, hogy éppen a partnerével. Bár nem lesz könnyű a dolgot megbeszélni, legyen türelmes, őszinte és nagylelkű, mert a probléma sokkal egyszerűbben megoldható, mint elsőre gondolná. Belátják, hogy nem érdemes a pénzen összeveszni, meg fogják tudni beszélni ezt az ügyet, és kifejezetten pozitív módon zárul majd a dolog.

Még több horoszkóp!

A mai (keddi) napi horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek így május végén érdemes jobban figyelnie az egészségére-jóllétére

3 csillagjegy, akiknek a szerelem terén boldog napok jönnek

(Kiemelt kép: Shutterstock/Dmitry Lobanov)

Horoszkóp