Napi horoszkóp, 2022. május 24.: mély érzelmek, sorsfordító események napja lesz ez a kedd egyes csillagjegyeknek

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2022. május 24., 00:02

Szerző:

Alább találja a keddi napi horoszkópot, mutatjuk, mit üzennek önnek mára a csillagok! Ha szívesen olvas ilyen előrejelzést, várjuk vissza holnap is – a 168.hu-n minden nap friss horoszkópot talál!

Kos (03.21.–04.19.)

A munkahelyén van egy kis probléma vagy feszültség – a mai napon egy beszélgetés egy kollégával, főnökkel vagy ügyféllel végre tisztázhatja, hogy mi van a dolog mögött. Ne riadjon vissza a beszélgetéstől, legyen őszinte, de tisztelettudó!

Bika (04.20.–05.20.)

Egy önhöz közel álló személy számára nehéz nap ez a mai, de nem akar önhöz fordulni segítségért, vagy legalábbis megértésért. Ha nyitott szemmel jár, észreveheti, hol van ma önre szükség: meglátja, saját magán is segít már csak azzal is, ha meghallgatja az illető panaszait! Ki tudja, talán tenni is tud majd valamit az ügyben.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Van egy oldala az ön személyiségének, amit ritkábban enged szabadjára: a mai nap azonban ennek az oldalnak a napja! Keresse meg a helyet, hogy hol és mikor van alkalom erre, és legyen önmaga!

Rák (06.22.–07.22.)

Jó régóta mérges ön valakire, de ma egy élmény hatására rádöbben, hogy ennyi idő után nem éri meg ezt a haragot tartani. Bocsássa meg, engedje el azt a bizonyos dolgot, meglátja, mennyit könnyít ezzel saját életén!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Döntéshelyzetbe kerül, de nem feltétlenül áll az ön rendelkezésére valamennyi szükséges információ. Jó tud lenni az is, ha az ember impulzívan és gyorsan dönt, azonban ezúttal könnyen lehet, hogy nem erre van szükség. Ha a lelke mélyén úgy érzi, hogy egyelőre nem tud választ adni a dilemmára, ne hagyja, hogy a többiek vagy a körülmények belekényszerítsék egy döntésbe, amivel nem tud teljesen azonosulni!

Szűz (08.23.–09.22.)

A szüzek élete-sorsa nagyot fordul ezekben a napokban, és ma lesznek olyan pillanatok, amikor ön is érezni fogja, mekkorát változnak az energiák önben és az ön környezetében egyaránt. Jól teszi, ha szakít egy kis időt naplóírásra – a jövőben nagyon jól fog jönni, ha most rögzíti, hogy mit él meg, mi zajlik az életében, illetve a lelkében.

Mérleg (09.23.–10.22.)

A mai napon különösen erősek a mérlegek a kommunikációban. Könnyebben tartja meg ön ma beszélgetőpartnere figyelmét, meggyőzőbbnek találja önt hallgatósága. Ha egy fontos beszélgetést már halogat egy ideje, a mai nap remek alkalom, hogy megejtse.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ön minden körülmények között ragaszkodni szokott ahhoz, hogy az igazmondás roppant fontos. Ma azonban olyan szituációba kerül, amit egy kegyes hazugság borzasztóan leegyszerűsítene és fájdalommentessé tenne. Lehet, hogy itt az alkalom, hogy tegyen egy kivételt?

Nyilas (11.22.–12.21.)

Amikor a legkevésbé számít rá, egyszer csak a flörtölés felé kanyarodik el egy szituáció, ami eredetileg valami egészen másról szólt. Ha ön független és érdeklődik, jól teszi, ha továbbmegy ezen a vonalon, mert izgalmas kaland alakulhat ki belőle. Ha azonban már kapcsolatban van, nyugtázza elégedetten, hogy továbbra is felkelti mások érdeklődését a személyes vonzerejével, aztán terelje vissza a beszélgetést az eredeti medrébe!

Bak (12.22.–01.19.)

Kicsit hullámvasútszerű volt az utóbbi időszak a bakok számára, de a mai nap egy olyan hullámhegyet fog felkínálni, amelyről igen tanulságos kilátás nyílik az elmúlt hetekben-hónapokban bejárt útra. Tekintsen vissza, mérje fel, mennyivel jutott előrébb, aztán vágjon neki bátran a jövőnek!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A mai napon egy olyan ember jön az ön életébe, akivel jó eséllyel még sok dolga lesz a jövőben. Ezen az első találkozáson elég sok múlik, ezért jobb, ha nyitott, türelmes és vidám, mert jobb pozitívan nekikezdeni ennek az ismeretségnek.

Halak (02.19.–03.20.)

Ahogy a nap halad ma előre, egyre többször fog mély hálát érezni az életéért, illetve a személyekért, akikkel megoszthatja a mindennapjait. Élje át azt a belső békét, amit ez a hála kelt önben, de ne maradjon passzív: vigye végbe még ma azokat a dolgokat, mondja ki még ma azokat a mondatokat, amelyekre ezek az érzései inspirálják!

Még több horoszkóp:

3 csillagjegy, akiknek így május végén érdemes jobban figyelnie az egészségére-jóllétére

3 csillagjegy, akiknek fontos lépés következik a karrierjükben a héten

3 csillagjegy, akiknek a szerelem terén boldog napok jönnek

(Kiemelt kép: Shutterstock/Zolotarevs)