Napi horoszkóp, 2022. május 27.: íme, mi vár önre a hét utolsó munkanapján

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2022. május 27., 00:05

Szerző:

Mutatjuk a mai napi horoszkópot, keresse ki alább saját csillagjegyét, ha kíváncsi az előrejelzésre! Szombat reggel az egész hétvégére szóló prognózissal várjuk majd, de nézzen be a 168.hu-ra vasárnap is egy különleges horoszkóp-összeállításért!

Kos (03.21.–04.19.)

Figyeljen ma az egészségére! Törekedjen arra, hogy jól érezze magát a bőrében megfelelő étkezéssel és elegendő pihenéssel! Ha úgy érzi, valami problémája van, forduljon vele szakemberhez – meglátja, hamar meglesz a megoldás!

Bika (04.20.–05.20.)

Az életben általában jó, ha az ember pozitívan áll hozzá a dolgokhoz. De azért néha érdemes félretenni a rózsaszín szemüveget egy-egy pillanatra, mert a vörös zászlókat nem veszi észre benne az ember.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ha úgy érzi, hogy nem adott elég szeretet az ön szívéhez közel állóknak az utóbbi időben, akkor a mai nap remek alkalom arra, hogy ezen fordítson. Meg fogja látni, mennyi energia van önben újra a törődésre, az odafigyelésre, a másik meghallgatására és különcségeinek szeretetteljes tolerálására! Használja fel ezeket az energiákat, szebb napja lesz!

Rák (06.22.–07.22.)

Régóta dolgozik egy cél eléréséért, és ma egy nagy lépéssel közelebb kerül a sikerhez. Tartson ki, mert most már tényleg alig választja el valami attól, hogy megvalósítsa álmát!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Mást mond a szíve és mást mondanak az önben ma megbújó energiák. Nem könnyű választani, de döntsön amellett, ami a testi-lelki jóllétének inkább kedvez!

Szűz (08.23.–09.22.)

Sokszor nem kenyere önnek a bókolás, de ma olyan helyzetbe kerül, amikor felmerül önben, hogy helye lenne egy dicséretnek. Ne hessegesse el a gondolatot, legyen pozitív, ismerje el a másik tehetségét, képességeit vagy szerencséjét, örüljön együtt vele!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Tanácsot kap egy ismerősétől. Talán első hallásra nem tűnik különösebben izgalmasnak a dolog, de gondolkozzon el rajta! Nem lehet, hogy van benne valami és talán mégis érdemes lenne megfogadni?

Skorpió (10.23.–11.21.)

Van egy titok az ön lelkében, amit még senkinek sem mondott el, de ma közel kerül hozzá, hogy bevallja egy bizalmasának. Ha terhesnek érzi a titkot, jól teszi, ha megosztja, de vigyázzon nagyon azzal, hogy kinek és hogyan mondja el!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ma különösen rohanni szeretne a munkával, hogy minél előbb végre vége legyen. Vigyázzon azonban, nehogy a kapkodás hibát szüljön! Ráadásul: általában megtalálja az örömet a munkájában, nem lehet, hogy erre az örömre kéne fókuszálnia még pénteken is?

Bak (12.22.–01.19.)

Pont ugyanolyan hangulatban lesznek valakivel, akivel a nap egy részét együtt tölti. Érdemes lesz megfigyelnie, mennyire megkönnyíti ez a kommunikációt kettejük között, így talán máskor is könnyebb lesz megtalálni a közös nevezőt.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Érzelmi hullámvasút lesz az a mai nap, szóval a hullámvölgyekben ne feledje: csak haladnia kell előre és hamarosan újra felszálló ágban találja majd magát! Megtalálja majd önt a rossz kedv, de könnyen le tudja rázni magáról, ha élvezi szerettei társaságát, vagy elmélyül egy kicsit a sportban, a hobbijában vagy a táncban.

Halak (02.19.–03.20.)

Úgy érzi majd ma többször is, hogy ez az utolsó szürke hétköznapok egyike volt egy drámai változás előtt. Figyelje a jeleit annak, hogy a változás hogyan közelít a kinti világban és az ön lelkében egyaránt! A változás az élet része, ne féljen tőle, de ne is siettesse: el fog az jönni a maga idejében!

Még több horoszkóp:

3 csillagjegy, akik örülhetnek: most melléjük szegődik a szerencse

3 csillagjegy, akiket a héten fontos dologra figyelmeztet a pénzhoroszkóp

3 csillagjegy, akiknek így május végén érdemes jobban figyelnie az egészségére-jóllétére

(Kiemelt kép: Shutterstock/Shift Drive)

Horoszkóp