Egészséghoroszkóp: 3 csillagjegy, aki most különösen figyeljen teste-lelke jóllétére

Mit üzen a test és lélek jóllétével kapcsolatban az egészséghoroszkóp ennek a 3 csillagjegynek? Mutatjuk!

2022. június 3., 14:53

Szerző:

Az alábbi 3 csillagjegy szülöttei számára a mostani időszak különösen fontos az egészséghoroszkóp szerint. Természetesen ha az ön csillagjegye most nem szerepel a 3 között, egyrészt akkor se vegye félvállról a fizikai és mentális egészség kérdéseit, másrészt várjuk önt vissza a 168.hu-n a hosszú hétvége valamennyi napján friss horoszkóp-összeállítással!

Rák (06.22.–07.22.)

Gondolja végig dolgozási-munkahelyi szokásait, mert úgy tűnik, itt az idő, hogy némileg változtasson rajtuk! Ha túl sokat, rossz testtartással ül egy képernyő előtt, ha nem hagyja magát eleget pihenni, ha hazaviszi magával az irodai stresszt... ezeknek már most kiütközhet a hatása, de ha egyelőre szerencsére még nem is érzi, hamarosan jelentkezhetnek a tünetek. Jótékony változás ideje ez most a rákok számára, itt az ideje, hogy módosítson az életmódján!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ezekben a napokban megtapasztalhatja, hogy mennyire fontos, hogy az ember higgyen abban, hogy mit képes elérni a teste. Ha jelenleg egészségügyi problémával küzd, ez most egy jó időszak arra, hogy igazán odafigyeljen a testére, bánjon jól vele, és elérje végre a gyógyulást! Ha pedig egyébként is jól érzi magát a bőrében, akkor se feledkezzen meg a mozgásról, sportról és a lélek harmóniáját elősegítő tevékenységekről, mert ezek most különösen nagy hatással vannak önre.

Halak (02.19.–03.20.)

Hajlamos arra, hogy egy-egy ijesztő tünetre túlságosan ráparázzon, ha valami nem úgy történik a testével kapcsolatosan, ahogy szokott. Paradox módon máskor pedig egy legyintés után megfeledkezik olyan dolgokról, amik pedig valóban fontosak lehetnek egészség szempontjából. Nem könnyű, de most eljött az ideje, hogy megtalálja az arany középutat a kettő között: törődjön önmagával, de ezt a törődést ne félelem vagy szorongás hajtsa, hanem az önszeretet! Azokkal a komolyabb problémákkal, amiket így nem lehet megoldani (mert ilyenek is vannak), azokkal forduljon bizalommal szakemberhez! A napokban el fog tölteni valamennyi időt olyasvalakivel, akiről példát vehet ebben a tekintetben – figyeljen az illetőre!

Még több horoszkóp:

Havi horoszkóp, 2022. június: íme, mire számítson a nyár első hónapján

Pénzhoroszkóp: 3 csillagjegy, akiknél pénz áll a házhoz júniusban

3 csillagjegy, akiknek szerencséjük lesz a szerelmi életükben

(Kiemelt kép: Shutterstock/Alena Ozerova)

Horoszkóp