Hétvégi horoszkóp, 2024. május 18-20.: az Ikreknek nagy ötlete támad, a Bak élvezi a szabadságot

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a pünkösdi hosszú hétvégén a hétvégi horoszkóp szerint.

2024. május 17., 20:06

Szerző:

Hurrá, itt a hosszú hétvége, és itt a hosszú hétvégére szóló hétvégi horoszkóp! Ne feledje, várjuk vissza önt itt a 168.hu-n a következő három napban is friss hírekkel és a Horoszkóp rovatban különleges asztrológiai összeállításokkal!

Kos (03.21.–04.19.)

A Kos hétvégéjét egy szép esemény színezi majd: a szerencse vagy gondviselés (vagy ki hogyan nevezi) egy negatívumot pozitívba fordít majd. A komplett víkend egy hullámvasúton való utazásra fog hasonlítani: hamar kikerül majd a völgyekből és ne felejtsen el a csúcsokon gyönyörködni a kilátásban!

Bika (04.20.–05.20.)

Ez a hétvége az egyszerűsítésre, az agyonkomplikált dolgok letisztítására hívja meg önt. Meg fogja látni, mi az, amin változtatnia kell, hogy a dolgok egyszerűbbek, áttekinthetőbbek, igazabbak és élvezhetőbbek legyenek. Itt-ott le kell vágnia a vadhajtásokat, ami fájdalmas lehet, de hosszabb távon ez az útja a növekedésnek!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Mint amikor a képregényben hirtelen kigyullad a villanykörte az egyik szereplő feje fölött, úgy lesz egy remek és igen eredeti ötlete az Ikreknek ezen a hétvégén. Lehet, hogy mások megpróbálják majd megtorpedózni az ön ötletét – legyen nyitott a módosítási javaslatokra és a más nézőpontokra, de ne hagyja magát teljesen eltéríteni, mert igenis sokra hivatott ez a bizonyos ötlet!

Rák (06.22.–07.22.)

Anyagiasnak fogják néhányan gondolni önt egy döntéséért, amit ezen a hétvégén hoz, de ne hagyja, hogy mások véleménye befolyásolja önt. Ehelyett nézzen mélyen önmagába, és vizsgálja meg őszintén, mik a valós motivációi. Valóban anyagiasság? Biztonságra törekvés? Félelem? Önmagát nem érdemes áltatnia.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Több oldalról nyomasztották gondok az Oroszlánt ezekben a napokban, de a hétvégén menedéket talál ezek elől. Ez a menedék nem feltétlenül egy fizikai hely, bár lehet az is. Előfordulhat, hogy egy vagy több személy társasága az, ami meghozza önnek a lehetőséget, hogy végre mindent kiadjon magából és túllépjen a gondokon – vagy ha magukon a gondokon nem is, az irracionális aggódáson mindenképpen.

Szűz (08.23.–09.22.)

A Szűz szíve felfelé nyitott ezen a hétvégén! Nagyon fogékony most ön mindenre, ami a spiritualitással kapcsolatos, és úgy néz ki, lesz is egy élménye, ami arra inspirálja majd, hogy a világegyetem legalapvetőbb kérdéseire adott válaszait végiggondolja még egyszer. Ne legyen rest, itt az alkalom, hogy aktívan szemlélje saját személyiségének legmélyebb titkait, éljen a lehetőséggel, hallgasson az inspirációra!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Hatalmas öröm vár ezen a hétvégén a Mérlegre, és ez még nem minden! A testi-lelki egészségére nézve is igen fontos periódus ez a hétvége, ami segíthet megerősödni, gyógyulni, új életet kezdeni, új szokásokat meghonosítani. Hallja, hogyan kopogtat...? – engedje be a békét a lelkébe!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Megosztó esemény történik majd ezen a hosszú hétvégén, amivel kapcsolatban nehezen dönti majd el, hogy hogyan is vélekedjen, de ugyanilyen gondokkal küzdenek majd a többiek is. A dolognak az lesz a vége, hogy az eltérő meglátások kettéosztják majd a társaságot, de ez a feszültség nem lesz tartós, viszont hozzásegít ahhoz, hogy jobban megismerjék önmagukat és egymást.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilas egy békés, de mégis izgalmas-inspiráló és sok tekintetben nagyon pozitív hétvégét élvezhet majd végig. Nagyon erősen érzi majd az önt körülvevő rezgéseket, aurákat, hatalmas hatással lesz önre legbelül minden, ami most körülveszi. Jól teszi, ha figyeli tehát a környezetét, hogy értse, pontosan honnan érkeznek azok az impulzusok, amiket a lelke annyira felerősít most ezekben a napokban.

Bak (12.22.–01.19.)

Ami a legnagyobb élvezetet okozza (vagy csak okozná?) a Bak számára ezen a hétvégén: a szabadság! Szabadnak lenni elég magányos műfaj néha, hiszen az embernek csak akkor nem kell igazodnia senkihez, ha nincs körülötte senki. De ez most nem egy ilyen hétvége lesz, hanem egy olyan, amikor keresi majd és meg is találja azokat a pillanatokat, amikor szabadon önmaga lehet, nem kell szerepet játszania. (De ha szerepet szeretne játszani, akkor azt is lehet.)

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ezen a hétvégén a Vízöntő egyszerűen nem éri be tömeggyártott, személytelen dolgokkal, amit mindenkinek ugyanúgy nyomnak le a torkán. Arra van most a legnagyobb szüksége, hogy érezze, hogy valami csak az öné, hogy ön készítette, hogy önnek készült, hogy nem előre megemésztett táplálékot rágnak a szájába. Túl sokat alkalmazkodott az utóbbi időben, itt az idő, hogy most egy kicsit megalkuvás nélkül önmaga legyen – még akkor is, ha ez néha rengeteg energiát igényel!

Halak (02.19.–03.20.)

Egy ideje üldöz, keres valamit, és ezen a hétvégén mintha már-már a kezében érezné ezt a bizonyos dolgot – amit végül meg is kap, de közben meg mégsem lehet úgy igazán az öné. Nem lehet, hogy nem is a cél, hanem az oda vezető út, a vágy volt a fontos ebben az egészben?

(Kiemelt kép: Shutterstock/NDAB Creativity)

Horoszkóp