Hétvégi horoszkóp, 2024. július 6-7.: a Skorpió jól tölti el az időt, a Halaknak üzen az univerzum

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a július első hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2024. július 5., 20:06

Szerző:

Nézzük, milyen hétvégével indul be a júliusi nagyüzem, nézzük, mit ír most a hétvégi horoszkóp! Ne feledje azonban, hogy szombaton és vasárnap is várjuk vissza a 168.hu-ra, ahol a friss hírek mellé friss asztrológiai összeállításokat is talál majd itt a Horoszkóp rovatban!

Kos (03.21.–04.19.)

A Kos számára bizonyos szempontokból máshogy fog alakulni a hétvége, mint tervezte volna. Nagyon azért nem fog borulni semmi, és meglátja majd, jobb is így, ahogy történt. Ne ragadjon le az apró zökkenőkön, inkább nézzen ki az ablakon, élvezze az utazást, ez egy csodálatos hétvége lesz!

Bika (04.20.–05.20.)

A Bika számára egy nehezebb-rázósabb periódus végét hozza el ez a hétvége. Bizonyos szempontból az ön számára most kezdődik csak meg úgy igazán a nyár, szóval vesse bele magát a nagybetűs ÉLETBE, most extrakönnyen és gyorsan megy a töltődés, gyógyítsa önmagát csodás élményekkel!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Bizalmatlan valakivel, aki az ön környezetében forog az utóbbi időben. Ha úgy érzi, hogy az illető nem akar jót önnek, akkor ezt most a hétvégén alkalom nyílik négyszemközt megbeszélni. Valakit egy új oldaláról fog megismerni a hétvégén, és könnyen lehet, hogy ez az illető lesz az.

Rák (06.22.–07.22.)

Egy önhöz közel álló személlyel egy fontos témában nem értenek egyet. A legjobb, amit tehet az, hogy inkább kikapcsolódik a hétvégén, és nem hozza fel ezt a témát. A jövő hétre kicsit lecsillapodnak a kedélyek, és mindketten másképp látják majd a dolgokat.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Váratlan esemény éri majd a hétvégén, és először nem fogja tudni eldönteni, hogy örül-e vagy sem. Nos, minden nézőpont kérdése is, de önmagának teszi a legnagyobb szívességet azzal, ha pozitívan áll hozzá ehhez az újdonsághoz.

Szűz (08.23.–09.22.)

Közel kerül önhöz valaki a hétvégén, aki segítséget szeretne kérni öntől, ám az illető eleinte nem mer nyitni. Ha látja, hogy kommunikációs problémákkal küzd valaki az ön környezetében, akkor próbáljon meg kezdeményezni, és ajánlja fel a segítséget! Még akkor is, ha könnyen lehet, hogy mással nem tud segíteni, csak azzal, hogy meghallgatja az illetőt. Sokszor előfordul, hogy már önmagában ez rengeteget jelent.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Néha muszáj nemet mondani, és még egy ilyen nyári hétvégén sincs mindenhol helye a lazaságnak. Kerül majd olyan szituációba a hétvégén, amikor meg kell húznia a határokat, mert néha a saját ügyeit előrébb kell venni, mint másokét. Ne érezze úgy, hogy csalódást okoz ezzel másnak, mert aki nem megértő, azzal foglalkozni sem kell!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Remek időt tölthet együtt a barátaival a hétvége folyamán, és olyan téma is szóba kerülhet, amiről eddig nem mertek beszélni. Ne kerülgessék a forró kását, ha vannak kérdéseik egymás felé, bátran tegyék fel! Amennyiben kedvességgel és megértéssel párosul, az őszinteség csak közelebb hozhatja önöket egymáshoz. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy önről szóló szóbeszéd jut vissza a fülébe ezekben a napokban. Habár érthető módon nem feltétlenül jó érzés, ha önről van szó, amikor ön nincs ott, meglátja, jó dolgok hangzottak el, nem rosszindulatból-rosszindulattal beszélt önről az illető, sőt!

Bak (12.22.–01.19.)

Egy minden szempontból teljes, inspiráló és pihentető hétvége vár a Bakra. Az ön egyetlen dolga, hogy belefeledkezzen a pillanatba, hogy ott legyen – saját maga kedvéért is, de azért szintén, hogy ön a szeretteinek ugyanolyan szép hétvégét szerezzen, mint ők önnek.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Három fontos információt hall most a hétvégén. Az egyik egy önhöz közel álló személy számára még nagyobb horderejű, mint önnek, a másik az ön jövő hetére lesz nagy kihatással, a harmadikkal pedig vigyázzon, mert ki fog róla derülni, hogy nem pontosan úgy igaz, ahogy azt ön elsőre hallja!

Halak (02.19.–03.20.)

Valamivel több kiadás válik szükségessé ezen a hétvégén, mint gondolta volna. Vagy valóban mindegyik szükséges? Ezen a hétvégén a legegyszerűbb dolgok okozzák a legnagyobb örömet a Halaknak... Mintha tanítaná akarná önt most az élet, hogy mi az igazán fontos, figyeljen a belső hangra!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Nina Buday)

Horoszkóp