Hétvégi horoszkóp, 2024. február 17-18.: a Mérleget pozitív irányba terelik, a Nyilas bizonyítékot kap

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre február harmadik hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2024. február 16., 20:06

Szerző:

Megérkezett a hétvégi horoszkóp, olvassa el, mit üzennek önnek a csillagok az előttünk álló két napra! És ha az alábbi előrejelzés nem lenne elég, a Cosmopolitannél talál szerelmi horoszkópot is a hétvégére!

Kos (03.21.–04.19.)

A Kos ezen a hétvégén tisztáz egy félreértést és fontos dolgokra jön rá a saját életével kapcsolatban. Annyira húsba vágó lesz a felismerés, hogy sokáig nem is érti, hogy miért csak most eszmélt rá minderre. Ne ezen rágódjon, inkább haladjon az új irány felé!

Bika (04.20.–05.20.)

A hétvége egyik kulcspillanata az lesz, amikor számot vet majd az eddigi életével, felméri az elért sikereket és a hiányosságokat. Ha egy pillanatra el is bizonytalanodott, hogy merre menjen tovább, ma ismét rátalál a megfelelő útra, ami a céljai felé viszi.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az Ikrek számára azt jelzi a horoszkóp, hogy ezen a hétvégén a reggelek lesznek a legszebbek, legfontosabbak. Ha nem is kel különösebben korán, mégis aranyat lelhet: használja ki, hogy két gyönyörű, pozitív energiával teli reggel vár önre!

Rák (06.22.–07.22.)

A hétvége egyik napja rendkívül kellemes lesz, de a másikon bal lábbal kel majd fel. Nem lesz sem feszült, sem ideges, de mégsem érzi majd jól magát a bőrében. Töltsön minél több időt a szabadban, és kerülje az embereket, ne izguljon, ahogy jött, el is múlik majd ez a hangulat!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Nincs dolog, ami jobban fel tudná bőszíteni, mint az igazságtalanság, és ezen a hétvégén belefut majd egy ilyen helyzetbe. Hiába száll harcba, igyekszik mindent megtenni, sajnos ma nem tud egyről a kettőre jutni az ügyben. Ne feledje el azonban ezt az ügyet, mert egyszer mindennek eljön az ideje!

Szűz (08.23.–09.22.)

Bármi is történjék, bárhogy is sürgetik, nyomást gyakorolnak önre, ne döntsön semmiben ezen a hétvégén, ha nem muszáj! Feleslegesen ne köteleződjön el, ne írjon alá semmit! Kérjen haladékot, már egy nap is sokat számít!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ezen a hétvégén szinte csak olyan emberekkel fut majd össze, akik így vagy úgy, de pozitív irányba terelik az életét. Legyen nyitott, figyelje és értelmezze az ön felé áramló hatásokat, energiákat! Raktározzon el belőlük mindent, ami pozitív, és így hosszú időre előre betárazhat!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ez a hétvége azt teszi majd lehetővé, hogy végre ne a problémáin rágódjon, hanem igyekezzen a jó dolgokra koncentrálni az életében! Élvezze a családjával vagy a barátaival töltött időt, hódoljon a hobbijának, sportoljon, csináljon bármit csak azért, mert szereti és nem azért, mert muszáj!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Az elmúlt napokban sokat kételkedett abban, hogy jól döntött-e egy fontos kérdésben. Ezt eddig semmi sem igazolta vissza, de ezen a hétvégén végre megkapja azt a bizonyítékot, amire várt.

Bak (12.22.–01.19.)

Lesz majd ebben a két napban, hogy úgy érzi, folyton falakba ütközik. Olyan akadályokat gördít ön elé az élet folyamatosan, amiknek leküzdéséhez nincs elég energiája. Talán pont most nincs – de ha nem pazarol további energiákat önostorozásra, akkor hamarosan lesz!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ennek a hétvégének az egyik nagy üzenete a Vízöntő számára: semmi sincs ingyen! Ha nem is pénzzel kell fizetnie, de áldozatokat mindenképpen hoznia kell. Most éppen egy nagyobbat, de ne feledje, hogy magasabb árért többet is kap vissza.

Halak (02.19.–03.20.)

Ne zárkózzon el ma a beszélgetésektől, még akkor sem, ha egy idegenről van szó, vagy olyan személyről, akit alapvetően nem kedvel! Rengeteget tanulhat ugyanis ezekből az eszmecserékből, nagyon sokat kaphat most egy mély beszélgetéstől.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Ground Picture)