Horoszkóp: ennek a 3 csillagjegynek a hétvégéjét egy fontos beszélgetés teszi majd különlegessé

A horoszkóp azt jelzi előre, hogy ennek a 3 csillagjegynek egy igen fontos beszélgetésben lesz része a hétvégén.

2024. február 16., 12:39

Szerző:

Ahogy szoktuk, ezen a pénteken este megint jelentkezünk majd a hétvégi horoszkóp előrejelzésével, de jöjjön már most egy kis bepillantás! Ebben az összeállításban azt a 3 csillagjegyet emeljük ki, akikre egy igen fontos beszélgetés vár most.

Kos (03.21.–04.19.)

Egy igen fontos beszélgetésre hívja fel a figyelmet a horoszkóp a Kos hétvégéjével kapcsolatban. Valaki valamit félreértett önnel kapcsolatban, és talán ön ezt nem is tudja, de egy beszélgetésük ezen a hétvégén el fogja oszlatni az illetőben a tévhitet. Nyíljon meg tehát őszintén és ugyanolyan őszinte érdeklődéssel hallgassa meg a másikat, ugyanis a horoszkóp arra figyelmeztet, hogy amikor az egyik félreértés tisztázódik, fennáll a veszélye, hogy keletkezik egy másik!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy több- vagy sokszemélyes beszélgetés lesz nagy hatással önre ezen a hétvégén. Hárman vagy többen beszélgetnek majd egy fontos témáról, érveket és nézeteket ütköztetve. A beszélgetés az ön számára azért lesz fontos, mert bár ott azonnal nem biztos, hogy észreveszi majd, a hallottak egy magot ültetnek el önben, és ez a bizonyos gondolat idővel nagy fává terebélyesedik majd.

Halak (02.19.–03.20.)

Egy igazi, mély, organikus, kapcsolódós beszélgetés várja önt a közeljövőben. Meg fogja tapasztalni, mekkora szabadságot jelent, mennyire jó érzés, hogy az ember valaki előtt így meg tudja nyitni az elméjét és a lelkét, hogy bármit el lehet mondani, mert nincsenek tabuk és nincs ítélkezés a másik fölött.

Valamint...

És ha kíváncsi a hétvégi szerelmi horoszkópra is, kattintson át érte a Cosmopolitan oldalára!

(Kiemelt kép: Shutterstock/My Ocean Production)