Napi horoszkóp, 2024. február 16.: a Vízöntő két dolgot is elkezd, a Halaknak felpezsdül az életereje

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2024. február 15., 20:05

Szerző:

Itt az utolsó napi horoszkóp ezen a héten, itt a pénteki előrejelzés! Holnap ilyenkor a hétvégi horoszkóppal jelentkezünk majd, várjuk önt vissza minden nap a 168.hu-n friss hírekkel és asztrológiai, illetve életmód-összeállításokkal!

Kos (03.21.–04.19.)

Vigyázzon a mai napon a harsány, csillogó-villogó, fényesre polírozott dolgokkal, mert a tetszetős külső nem rejt feltétlenül hasonlóan attraktív belsőt! Többször is szüksége lehet arra ezen a napon, hogy a felszín mögé nézzen, hogy megfelelő ítéletet tudjon alkotni.

Bika (04.20.–05.20.)

Az inspiráció energiájából kapnak különösen sokat ma a Bika csillagjegy szülöttei. Élje át ezt a napot annak tudatában, hogy amit ma ön mond és főleg tesz, azt meglátják, annak igenis hatása lesz, és másokat inspirál majd arra, hogy ők is úgy tegyenek, ahogy ön!

Ikrek (05.21.–06.21.)

A tisztánlátás napja ez a péntek az Ikrek számára: ma könnyebben meg fogja látni a dolgok lényegét, jobban rááll az agya a logikus, pragmatikus gondolkodásra. Ha van valami fontos feladata, ha egy komoly beszélgetés áll ön előtt, ne halasztgassa, végezze el ma, mert ez egy igen alkalmas nap!

Rák (06.22.–07.22.)

Sok stressz és kötelezettség volt az elmúlt időszakban, és ezekhez annyira elkezdett alkalmazkodni, hogy talán már észre sem veszi. Adjon magának tudatosan engedélyt, hogy ma végre önmaga legyen legalább egy kicsit!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ma megkap egy kulcsot, de egyelőre még nem tudja, hogy milyen ajtót lehet vele kinyitni. Azért őrizze csak meg, mert egyszer el fog érkezni a szóban forgó ajtóhoz, és akkor örömmel gondol majd vissza a mai napra!

Szűz (08.23.–09.22.)

Jókívánságot, úgy is lehet fogalmazni, hogy áldást fog ma kapni valakitől. Ne söpörje félre a dolgot, hanem legyen hálás, mert valóra fog válni, amit az illető kíván önnek!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Úgy érzi, hogy valaki más tervének, játszmájának a részese, mint egy sakkfigura a táblán. Ne tekintse ezt önmagában rossz dolognak, hiszen az egész élet egy játék! Az számít inkább, hogy ki és milyen szándékkal helyezgeti azokat a sakkfigurákat.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Megint meg fog történni valami, ami egy évvel ezelőtt szinte napra pontosan ugyanekkor megtörtént. De rengeteg dolog történt az elmúlt egy évben, és meg fog lepődni, hogy ugyanaz az esemény most már teljesen más érzéseket vált majd ki önből, mint tavaly.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Miután a mai nap eseményei lerakódnak önben, a következő éjjel ezek a friss emlékek egy álomképpé állnak majd össze. Próbáljon majd holnap reggel visszaemlékezni erre az álomra, mert fontos jelentése lesz!

Bak (12.22.–01.19.)

Tanúja lesz annak, hogy valaki áthág egy szabályt, de vigyázzon, ne kövesse az illető példáját! Talán most ideiglenesen egyszerűbb lett valami ennek a valakinek, hogy ügyeskedett egyet – ez azonban egy olyan kísértés, aminek ha engedelmeskedne, utólag nagyon megbánná.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Két dologba kezd bele a mai napon a Vízöntő, és az egyik pontosan úgy fog sikerülni, ahogy eltervezte, a másikból viszont valami egészen más lesz, mint gondolta volna. Melyik a jobb? Ha az ön kezében van az irányítás, vagy ha úgy történnek a dolgok, ahogy azt az univerzum akarja?

Halak (02.19.–03.20.)

Szüksége van egy kis mozgásra, az izzadással járó testgyakorlás ugyanis ma különösen erős külső és belső méregtelenítő hatással van önre. Ha tud, mindenképpen szakítson időt egy kis olyan tevékenységre, ami megizzasztja, amitől felgyorsul a szívverése, amitől igazán felpezsdül önben az életerő! Hamarosan itt a tavasz, már most készüljön rá!

(Kiemelt kép: Shutterstock/InsideCreativeHouse)