Hétvégi horoszkóp, 2024. augusztus 10-11.: a Bika megtalálja a kulcsot, a Vízöntőben megmozdul valami

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre augusztus második hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2024. augusztus 9., 20:06

Szerző:

A szokott időben érkezik ezen a héten is a hétvégi horoszkóp. Ha legörget a születési dátumának megfelelő csillagjegyhez, megtalálja, mit üzennek önnek erre a két napra a csillagok. És ne feledje: várjuk vissza holnap is a friss hírek mellé asztrológiai összeállításokkal itt a 168.hu-n a Horoszkóp rovatban.

Kos (03.21.–04.19.)

Az önnel szemben támasztott elvárásokat egyre nyomasztóbbnak találja, de ezáltal végre megtalálja önmagában az energiát ahhoz, hogy egy-két ponton tisztázza, hogy pontosan ki és pontosan mit is vár el öntől. Ön is emberből van, nem fér bele több önnek sem, mint másnak, erre nyugodtan emlékeztesse a többieket.

Bika (04.20.–05.20.)

Régóta fúrja az oldalát a kíváncsiság, és a hétvégén végre megtalálja a kulcsot egy olyan ajtóhoz, amin rég be akart már kukkantani. Egy titokkal kevesebb... az információ hatással lesz az ön életére, de nem olyan hatással, ahogy ön azt gondolná.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Amint azt ön talán sejti is, csomó szép dolog részesévé válik majd a hétvégén, de azért nem lesz azért 100%-ig csak kikapcsolódás ez a két nap. Mindenesetre ügyeljen arra, hogy ne tekintsen túlságosan sokat előre, próbáljon a jövő helyett a jelenben élni! Meglátja, sokkal jobban fogja érezni magát így!

Rák (06.22.–07.22.)

A Ráknak valóra válnak az álmai és a számításai ezen a hétvégén. Nem a legmerészebb álmai, de nem is kell most toronyóra lánccal ahhoz a Rák számára, hogy úgy érezze, valóban boldog, hogy a helyén van és élvezi az életet.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ezen a hétvégén valamiért nem működik egy jól bevált húzása. Használja a kreativitását, ezúttal próbálja meg meg valahogy máshogy megoldani a helyzetet – és nézzen utána, vajon miért mondott csődöt az eddig módszer, mert fontos dologra jöhet rá!

Szűz (08.23.–09.22.)

A hétvége egyik legrejtélyesebb eseménye: nem fogja érteni, hogy hogyan, de nem várt eredményt ér el. A dolgot egyelőre nem sikerül reprodukálni, de attól még, hogy nem tudja, minek köszönheti, hogy ez így összejött, nyugodtan örüljön a sikernek!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Eljut önhöz egy olyan hír, amelynek hatására elgondolkodik, hogy mi is az, amire önnek igazán szüksége van jelenleg. Ha ez így kikristályosodott, ne legyen rest vagy félénk, kérjen! Az univerzum hamarosan az ön segítségére lesz, bízzon benne – de ne legyen se félénk, se rest más emberek segítségét is kérni a saját erőfeszítései mellett!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Különösen figyeljen ezekben a napokban, hogy kinek mit mond és hogyan fogalmaz: szándékait könnyen félreértelmezhetik a többiek. A hétvége legjobb beszélgetése persze olyan személyekkel lesz, akiknek körében bármit mondhat. Igen, vannak ön körül olyanok is, akik viszont félszavakból is megértik egymást.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ön talán már tudja is előre, mikor lesz az a csúcsesemény a hétvégén, ami hatalmas örömmel és megelégedéssel tölti majd el önt, de az is lehet, hogy meglepetésként éri majd ez a dolog, ami a hétvégét csodálatossá teszi majd. Figyelje majd meg, milyen érzéseket kelt önben, hogy egy ilyen gyönyörű pillanatot élhet meg!

Bak (12.22.–01.19.)

A Bak 100%-ig társasági lénnyé változik át ezen a hétvégén. Barátai-szerettei körében érzi magát a legjobban, de új ismeretségeket is rendkívül könnyen köt ezekben a napokban. Érdemes is nyitnia mások felé, mert most egy olyan ismerősre tehet szert, akivel a közösen töltött idő ha rövid is lesz, mégis emlékezetes marad.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Mostanra egyértelművé vált: átalakulóban van önben valami. Egyelőre nem könnyű meghatározni, hogy pontosan honnan tart és főleg, hogy hova, de ma egyértelműen érezni fogja, hogy megmozdult valami. Ne próbáljon előre eldönteni semmit, hagyja, hogy a dolgoktól maguktól, természetesen alakuljanak, csak figyelje meg, hol tart most önben ez a változás!

Halak (02.19.–03.20.)

Pénzt akar kiadni valamire, amire nincs igazából szüksége. Néha muszáj kirúgni a hámból, és hát pont itt a hétvége, szóval senki nem fogja elítélni, ha most egy kicsit tényleg kiköltekezik. Viszont ha tényleg a pénztárcájába nyúl, előbb gondolja végig, kit támogat ezzel a vásárlással! Senki nem várja el öntől, hogy ne költsön, de arra érdemes odafigyelnie, hogy (önön kívül) kik a vásárlásának haszonélvezői!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Dmitrii Mihhailov)