Hétvégi horoszkóp, 2023. október 14-15.: a Bika felismer egy mély igazságot, a Rák meg tudja gyógyítani önmagát

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre október harmadik hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2023. október 13., 20:06

Szerző:

Megérkezett az aktuális hétvégi horoszkóp, és igen, bár még mindig október első felében vagyunk, ez már a harmadik hétvége a hónapban. Nézzük, mit üzennek a csillagok ezekre a napokra!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy szerető női alak vigyáz önre ezen a hétvégén. Tudat alatt követi, ahova ő megy, sőt, lehet, hogy tudatosan is. Hagyja, hogy a belőle érkező pozitív kisugárzás átitassa az ön egész lényét!

Bika (04.20.–05.20.)

Figyeljen az álmaira ezen a hétvégén, sőt, napközbeni spontán gondolataira is! Ezek a képek-érzések elvezethetik oda, hogy felismerjen egy igen mély igazságot, sőt, fellebbentheti a jövőt fedő fátylat is, hogy egy picit bepillantson mögé.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Valaki féltékeny vagy irigy önre, még ő ha nem is mutatja ki ezt, vagy ön nem észleli a dolgot. De ha észleli is, jobb, ha tudja, hogy az illető érzései-gondolatai önre semmilyen hatással nem lehetnek, a negatív energiák nem érnek el önig. Sőt, a dolgot pozitívba is fordíthatja, ha hálát ad azért az örömért, szeretetért és szerencséért, amiért önt valaki irigyelheti.

Rák (06.22.–07.22.)

Rengeteg feszültség gyülemlett fel önben, és a hétvége végre lehetőséget biztosít, hogy ezt kiadja magából egy konstruktív módon. Mozgás, sport, tánc, játék, alkotás – ezekkel például mind le lehet vezetni ezeket az energiákat, és önre most terápiás hatása lehet ezeknek. Gyógyítsa, gyarapítsa önmagát, ennek az ideje jött el most!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ez az őszi hétvége nagy erőkkel próbálja az ön figyelmét az elmúlás felé fordítani. Nem véletlenül mutat most errefelé az univerzum ujja, egy roppant fontos és egyáltalán nem félelmetes leckét tanulhat most meg, ha kihasználja az alkalmat, és követi az irányt, amerre az egymástól függetlennek tűnő események sodorják most önt és gondolatait.

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy éles váltást fog tartalmazni a hétvége: egy esemény hatására hirtelen rengeteg minden megváltozik. Olyan lesz, mintha egy álomból ébredne fel vagy egy új kontinensre érkezett volna. Érdemes megfigyelnie, mi az, ami viszont mégis állandó maradt, ugyanolyan volt előtte és utána is.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy idealizált mintát követ ezekben a napokban, és jól teszi, mert így sok mindent megvalósíthat, átalakíthatja életét, tehet egy lépést előre. Persze vakon követni bármit vagy bárkit igen kockázatos, szóval érdemes legalább azon elgondolkodnia, hogy az ön előtt látott példa minden vonatkozásban alkalmazható-e az ön életére-élethelyzetére.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A vonzalom különösen erős hajtóerő lesz a Skorpióban ezen a hétvégén. Ez a késztetés izgalmas és gyönyörű helyekre is elviheti önt, de muszáj kordában tartania, mert kockázatokat és veszélyeket rejthet magában, ha teljesen átadja magát a vágyaknak.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Elég erős önben az akarás? A vágy? A szeretet? Ezekre a kérdésekre ad egy választ ez a hétvége, de ne felejtse, ez a válasz csak a mostani helyzetre, erre a pillanatra szól. Dolgozzon rajta, imádkozzon érte, maradjon benne!

Bak (12.22.–01.19.)

A hétvége egyik napján egy jóakaró, a másikon egy rosszakaró kerül az ön környezetébe. Könnyen lehet, hogy csak utólag fogja felismerni őket, de ne csüggedjen, bízzon saját megérzéseiben, az ösztönei arra vezetik önt, amerre mennie kell!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ünnepi hangulatot, ünneplésre okot adó eseményt jelez előre a Vízöntő csillagjegyűeknek a horoszkóp erre a hétvégére. Koccintson, mert lesz alkalom! A jóra, a tisztaságra, az alkalomra, a szabadságra!

Halak (02.19.–03.20.)

Ezen a hétvégén mond majd valamit, ami nagy hatással lesz az azt befogadó személyre. Az illető fejében sokáig megmarad majd az ön hangja, szóval figyeljen oda, hogy hogyan és mikor és kinek mit mond, mert gyakran előfordul, hogy a szó mégsem száll el olyan könnyen. Amit kibocsát a világba, az előbb-utóbb vissza fog térni önhöz.

(Kiemelt kép: Shutterstock/SibFilm)