Hétvégi horoszkóp, 2023. november 11-12.: a Szűz meglepően gyorsan gyógyul, a Bak megkapja, amire vágyik

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre november második hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2023. november 10., 20:06

Szerző:

Hurrá, elérkezett a víkend, és ezzel együtt természetesen itt van az aktuális hétvégi horoszkóp is! Biztosan ön is jól tudja, mi a teendője: görgessen le alább a születési dátuma szerinti csillagjegyhez, és olvassa el, önnek mit jelez előre az asztrológia!

Kos (03.21.–04.19.)

A hétvégére pont jó az időzítés: nagyrészt álmodozó hangulatban lesz ezekben a napokban! Többször is azon kaphatja magát, hogy elkalandoztak a gondolatai, és lesznek olyan pillanatai a hétvégének, amikor azt teszi a legjobban, ha ilyenkor nem szedi gyorsan össze magát és tér vissza a valósághoz, hanem kíváncsian követi ezeket a bizonyos gondolatokat. Nagyon erős az intuíciója ezen a hétvégén, érdemes utánamennie a mesebeli fehér nyúlnak!

Bika (04.20.–05.20.)

A hétvégén eljön az a pont, amikortól fogva ön szerint már végképp nem lehet letagadni az igazságot. Kapaszkodjon meg: mégis lesz olyan ember a környezetében, aki továbbra is, minden bizonyíték és nyilvánvaló ellenérv mellett is kitart a valótlanság mellett, ignorálva a tényeket. Fontos, hogy megfigyelje, hogy milyen érzések támadnak önben ennek a személynek az irányában, de az is fontos, hogy tudja az illetőről: bármit mond vagy csinál, az nem árthat önnek.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Mostanában nagyon fókuszált valamire, de jobbára csak arra az egy dologra. Így előfordulhat, hogy lemaradt fontos eseményekről, esetleg elhanyagolta más feladatait. Ez a hétvége arra hívja meg önt, hogy egy kicsit felzárkózzon.

Rák (06.22.–07.22.)

Ezen a hétvégén egy fontos döntést kell meghoznia, de nincs igazán a megfelelő lelkiállapotban a kérdéshez. Mégsem szabad, hogy hagyja, hogy az aktuális hangulata befolyásolja, próbáljon meg hosszútávon gondolkodni, ne csak minél egyszerűbben túl akarjon lenni a kérdés megoldásán!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Csatlakozik valakihez vagy valakikhez, és ha még mindig nem 100%-ig biztos benne, hogy jó társaságba került-e: igazán várták már önt és mindenki nyílt szívvel fogadja!

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy olyan elutasításban vagy kudarcban lesz része a Szűznek, ami meglepően rövid ideig fog csak fájni. Ez a sérülés hamarabb begyógyul majd, mint gondolná, főleg akkor, ha nem piszkálja a sebet, hanem hagyja, hogy magától behegedjen.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Csak az olyan családtagjai, ismerősei véleményére figyeljen, akik tényleg segíteni szeretnének, a rosszindulatú megjegyzéseket és kritikákat pedig csak engedje el a füle mellett! Felesleges időt vagy energiát pazarolnia rájuk.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Most kifizetődik, hogy korábban élelmes volt, előre dolgozott, bespájzolt, tartalékolt! Korábban gondoskodott jövőbeni önmagáról és ezen a hétvégén bebizonyosodik, hogy mennyire jól tette, mert kapóra jön majd egy múltbéli cselekedete. A jelenben kell élni, de kifizetődő néha azért előre is pillantani.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Konfliktus van kialakulóban néhány ismerőse között, és bizonyos megnyilvánulásaik hátterében az van, hogy azt szeretnék, hogy ön melléjük vagy közéjük álljon. Ha nem biztos száz százalékig a véleményében, inkább maradjon ki az egészből!

Bak (12.22.–01.19.)

Kétféle dologban lesz része ezen a hétvégén a Baknak: egyrészt része objektíve szép és kellemes dolgokban, amikre azonban nem vágyik a szíve. Másrészt része lesz olyasmikben is, amikre titkon (vagy nem is titkon) vágyik, pedig nincs rájuk szüksége. Hogy melyikből mennyi jut majd – vasárnap este visszatekintve lehet, hogy meg fog lepődni!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egész hétvégén cikázni fognak a gondolatok és az érzések önben, néha talán még saját maga sem tud kiigazodni rajtuk. Így viszont nem várhatja el, hogy mások megértsék vagy elfogadják a hangulatváltozásait.

Halak (02.19.–03.20.)

Ne féljen nemet mondani! Remek, hogy sok energiája van és a szokásosnál több minden fér bele, de azért az ön kapacitása is véges. Ez a hétvége szóljon azért a pihenésről is – ha most megtalálja a módját a megfelelő kikapcsolódásnak, a jövő héten akár még a korábbi energiaszintjénél is nagyobb fordulatszám lesz majd önre jellemző!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Antonio Guillem)