Hétvégi horoszkóp, 2023. december 9-10.: a Bika dupla adagot kap, a Nyilas bebiztosíthatja magát

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre december második hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2023. december 8., 20:06

Szerző:

Elérkeztünk advent második hétvégéjéhez, hamarosan gyullad a második gyertya a koszorún, de már most itt a friss és aktuális hétvégi horoszkóp!

Kos (03.21.–04.19.)

A rágózáshoz hasonló helyzetben van: nagy élvezettel kezdett meg valamit, de most már nem érzi annyira az ízét a dolognak, elfáradtak a rágóizmai. Hamarosan érezni fogja, hogy itt az idő megszabadulni ettől a valamitől, szóval ne rágódjon rajta sokáig feleslegesen!

Bika (04.20.–05.20.)

A sors úgy akarja, hogy ezen a hétvégén kettőt kapjon ön valamiből, amiből általában egy is rendkívülinek számít. Jóból is megárt a sok? Ez a hétvége cáfolni látszik ezt a közmondást, ártalomról ugyanis szó sincs.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy fontos üzenetet kap ezen a hétvégén, ami nagyban meghatározza a napját, sőt, lehet, hogy a jövő hetet is. Gyakorlati teendőkkel is jár majd ez az ügy, de még fontosabb, hogy ön lélekben hogyan áll hozzá a dologhoz. A megfelelő attitűd hozzásegítheti, hogy rengeteget tanuljon-növekedjen most!

Rák (06.22.–07.22.)

Egy olyan emberrel lesz ma dolga, aki egy igazi szelídgesztenye. Elsőre szúrós és megközelíthetetlennek tűnik, de bánjon vele óvatosan, legyen vele türelmes, mert riasztó külső édes és szelíd belsőt takar!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Úgy fogja érezni a hétvége egy pontján, mintha felemelnék: ritka pillanat, amikor az embernek eszébe jut tudatosítani magában, hogy igen, van, akitől tiszteletet kap és ez egy nagyon szép dolog. Ne csak ma, máskor se vegye természetesnek ezeket az önnek szóló gesztusokat, adjon értük hálát és viszonozza őket!

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy dolog, ami napokkal-hetekkel ezelőtt félrement, most végre egyenesbe jöhet. Nem is kell önnek aktívan semmit tennie ezért: ha ön hagyja, hogy az események a maguk útján folyjanak tovább, meglátja, magától visszazökken a dolog a megfelelő kerékvágásba!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ha nyitott szemmel-szívvel jár, akkor a Mérleg egy olyan dolgot ízlelhet meg a héten, amiben eddig még soha nem volt része. Sőt, lehet, hogy ön eddig kifejezetten idegenkedett ettől a valamitől – ki gondolta volna, hogy eljön a napja, amikor mégis kipróbálja és ilyen pozitív élményben lesz része?!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Legyen óvatos most minden vállalkozással, amibe újonnan kezd bele, mert ebben a periódusban jellemzőek a rázós indulások a Skorpió életére. Ez persze nem jelenti azt, hogy vissza kéne fognia a lelkesedését – egyszerűen csak vigyázzon, hogy ne ajtóstul rontson a házba, és ne csüggedjen rögtön az első nehézségnél, mert meglátja, hamarosan sokkal könnyebb lesz!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ez az út, amit ezen a hétvégén be fog járni – nem veszélyesebb ez az út sem bármelyik útnál, amelyet életében már végigjárt. Ez azonban nem jelenti azt, hogy értelmetlen lenni bekapcsolnia a biztonsági övet. Most a rendelkezésére áll valami (vagy valaki!), ami (vagy aki) által kicsit jobban bebiztosíthatja magát. Éljen a lehetőséggel!

Bak (12.22.–01.19.)

Egy olyan irányba hajtja a kíváncsisága, amerre tudja, hogy valószínűleg jobb lenne nem kacsingatni. De ha már mégse bírja ki és megáll a közlekedési baleset mellett, vagy nem engedi el a füle mellett az ismeretlenek túl hangosra sikeredett magánbeszélgetését, legalább annyival tartozik önmagának, hogy forduljon egy kicsit befelé, és vizsgálja meg: mit árul el önről, hogy ennyire kíváncsi volt?

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Csökken önön a nyomás és ezt végre érezni is fogja. Használja ki azokat a pillanatokat ezen a hétvégén, amikor végre lélegzethez juthat, és gondoljon arra, hogy milyen kevés van már csak hátra az ünnepekig!

Halak (02.19.–03.20.)

Ezen a hétvégén legyen különösen kedves önmagához, mert most minden gyógyír kétszer olyan erősen hat, minden megerősítés kétszer annyi megújító energiát szabadít fel önben. Figyeljen oda a lelkére és a testére egyaránt, mindkettőnek jól jön egy kis regenerálódás!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Alliance Images)