Hétvégi horoszkóp, 2023. december 23-24.: a Mérlegnél minden a helyére kerül, a Nyilas üzenetet kap

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a karácsony előtti hétvégén a hétvégi horoszkóp szerint.

2023. december 22., 20:06

Szerző:

Itt a friss hétvégi horoszkóp, és ez most már egészen szentestéig szól! Térjen majd hozzánk vissza az ünnepek alatt is, hiszen a Horoszkóp rovatban a friss hírek mellé minden nap várjuk önt friss előrejelzéssel, illetve egyéb asztrológiai összeállításokkal!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy fontos döntést hoz meg az ünnepekre készülve, aminek köszönhetően az élete új irányt vehet. Ne aggódjon, mert ez a döntés egyáltalán nem jelent rosszat, inkább azt, hogy végre beengedi az új lehetőséget és embereket az életébe. Hamarosan minden a helyére kerül.

Bika (04.20.–05.20.)

Remek két nap elé néz a Bika. Az ünnepek közeledtével kiegyensúlyozott lesz, valamint végre lesz ideje arra, hogy egy kis időt a szeretteivel-barátaival töltsön. Biztosan érzi, hogy mennyire fontos, hogy minőségi időt töltsünk a szeretteinkkel. Élvezze ki ezt az időszakot, mert most igazán feltöltődhet!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Regenerálódnia kell, ha a legjobb formáját akarja hozni karácsonykor. Töltsön pihenéssel ezekből a napokból amennyit csak tud, mert könnyen lehet, hogy az ünnepekre teljesen kifullad, sőt akár még le is betegedhet! Kapcsolja ki a telefonját és koncentráljon saját magára!

Rák (06.22.–07.22.)

Rengeteget készül a szentestére, talán kicsit túl sokat is. A horoszkóp azt jelzi előre, hogy ez az ünnep ugyanolyan lesz, mint a tavalyi: ha azt próbálja elérni, hogy gyökeresen más hangulatban vagy módon teljen huszonnegyedike, tudnia kell, hogy roppant nehéz dolga lesz. Egyszerűbb, ha hagyja, hogy a hagyományok megtalálják a maguk útját az érvényesüléshez.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Le akar még tudni valamit az ünnepek előtt, és bár nem fűlik hozzá a foga, jó lenne úgy karácsonyozni, hogy ez a gondolat már nem nyomasztja önt. Önnek kell átgondolnia, hogy megéri-e ezzel a bizonyos projekttel vesződni ilyen röviddel karácsonykor előtt, vagy inkább mégis úgy dönt, hogy a következő évre hagyja a kemény munkát.

Szűz (08.23.–09.22.)

Az ünnepek előtt egy ismerőse találkozóra hívja, de hirtelen nem tudja, hogyan reagáljon a meghívásra. Nos, önnek kell átgondolnia, hogy mit szeretne, de egy találkozó nem árthat, sőt még akár jól is elsülhet. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

A karácsonyt önkéntelenül is mindig összehasonlítjuk a korábbi évekkel, és ön, kedves Mérleg, azt állapíthatja majd meg, hogy bizonyos szempontból ez az ünnep még szebbnek is ígérkezik, mint az eddigiek. Szenteste minden a legnagyobb rendben megy majd, minden időben a helyére kerül majd, gyönyörű pillanatokat él majd át a szeretteivel.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Önzetlenül fog viselkedni ezekben a napokban, és ez nemcsak az ünnepi hangulatnak lesz köszönhető, hanem tényleg a valódi szeretet és a segítőszándék árad önből. Egy bizonyos személy különösen hálás lesz az önzetlenségéért és valamilyen formában hamarosan viszonozni fogja azt.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Figyeljen a Nyilas, mert fontos üzenetet fog kapni a hétvégén. Az ünnepi hangulatból-készülődésből durván kilóg majd egy bizonyos élmény, mozzanat vagy szituáció ezen a hétvégén, kb. mintha valaki véletlenül ráült volna a távirányítóra és a zenés showműsor helyett egy kalandfilmre kapcsolódott volna a tévé. Hamarosan visszanavigál majd az eredeti csatornára, azaz visszaáll az ünnepi hangulata, de ne gondolja, hogy véletlen volt, hogy pont akkor pont önnek ebben az élményben részesülnie kellett! Zárja a szívébe a jelenetet, tudni fogja, mi az üzenete!

Bak (12.22.–01.19.)

Átgondolatlanul hoz meg egy döntést, aminek meg is lesznek a következményei. Ha tisztázni szeretné magát, akkor rendkívül fontos, hogy őszintén beszéljen a közvetlen környezetével arról, ami történt, mert könnyen lehet, hogy valaki segítőkezet tud majd nyújtani.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Meg szeretne valamit valósítani még karácsony előtt is, de rendkívül kevés ideje maradt már csak arra, hogy a tervét befejezze. Nos, nem is lesz elegendő a hátralevő idő ahhoz, hogy a projektet tökéletesen befejezze, de ha módosít rajta valamennyit, még jobban is sikerülhet, mint ami az eredeti elképzelés volt!

Halak (02.19.–03.20.)

Karácsony idején ez talán természetes is: egy olyan személy lesz nagyon nagy hatással a Halak hétvégéjére, különösen a vasárnapra, aki fizikailag nincs jelen ott önnel. A távolság ellenére mégis annyira valóságos most az illető, hogy szinte érzi az illatát, hallja a hangját, és bizonyosan érzi majd: valahogy, valahol, valamikor találkoznak majd még önök ketten, és együtt lesznek pontosan abban az örömben, harmóniában és békében, mint aminek az ünnepe ez a szenteste.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Victoria Chudinova)