Hétvégi horoszkóp, 2023. december 16-17.: az Ikrekben valaki mást látnak, az Oroszlán meghódít egy csúcsot

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre december harmadik hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2023. december 15., 20:06

Szerző:

Ez már advent harmadik hétvégéje, a következő hétvégi horoszkóp már karácsonyi lesz! De egyelőre még egy hét van hátra az ünnepig, olvassa el, mit üzennek önnek mostanra a csillagok!

Kos (03.21.–04.19.)

A Kos hétvégéjében a gerinc kap majd nagy jelentőséget – fizikai és átvitt értelemben is. Egyrészt jó ez a periódus arra, hogy a gerincproblémákat mozgással, jógával vagy úszással kezelje vagy gyógyítsa. De máshogy is érezni fogja, mennyire erős önben most ez a belső megtartó energia – mostanában nem lehet önt félrevinni.

Bika (04.20.–05.20.)

Egy önnél idősebb személy alakját emeli ki a horoszkóp az ön számára erre a hétvégére. Ez az önnél idősebb személy változtatja meg ma némileg azt az utat, amit a tervei szerint be szeretett volna járni, de meglátja, az univerzumnak megint igaza van, a szerencse hozta össze ezt a találkozást!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Meg fog lepődni azon, hogy hogyan bánik önnel valaki ezen a hétvégén – mintha az illető valaki egészen mást látna önben. Érdemes elgondolkodnia, hogy miért lehet, hogy ennek az illető ennyire másmilyennek ítéli meg önt, mennyiben téved, miben van igaza?

Rák (06.22.–07.22.)

Egy újabb részletet kap meg valamiből, ami már korábban elkezdődött, és a vége még elég messze van. Olyan ez, mintha a sors egy kölcsönt fizetne vissza önnek, csak pénz helyett valami egészen másról van szó.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy hegycsúcs kerül ön elé a hétvégén. Bár a pihenés talán vonzóbbnak tűnik, ne habozzon, mássza meg ezt a csúcsot, hiszen azért hozta az univerzum az ön útjába! És ha egyszer felért a hegytetőre, ne felejtsen el körülnézni, hiszen erre valóak a csúcsok. Tekintsen vissza az útra, ami ön mögött vezet a múltból a jelenbe, és pillantson előre is, merrefelé visz innen a lejtő a jövőbe!

Szűz (08.23.–09.22.)

Ragyogó fénysugárként érkezik egy újdonság ezen a napon ebbe a szürke hétvégébe. Becsülje meg, zárja a szívébe, főleg, mivel lassan már itt a karácsony – ez a szerencsés epizód hozzájárulhat, hogy igazán ünnepi hangulatba kerüljön!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Az igazi helyett egy helyettesítővel kell majd beérnie ezen a hétvégén, de sokszor ennek is megvan az előnye: bizonyos szempontból igazából jobb is az édesítő, mint maga a cukor. Nem lehet, hogy ez is egy ilyen helyzet?

Skorpió (10.23.–11.21.)

A Skorpiót arra figyelmezteti a horoszkóp, hogy ezen a hétvégén valami nagy és jelentős dolog kerül az útjába, ami mintha csak egyre fontosabbá válna. Nos, anélkül, hogy elbagatellizálná a dolgot, vegye észre, hogy ez a téma azért jelentősen fel van fújva: igazából nem annyira fajsúlyos, mint amekkorának látszik. Ehhez mérje a reakcióját!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Úgy érzi, az események gépies láncolatán nem tud változtatni – és jól érzi, ezen a hétvégén valóban végigvonul egy eseménysor, ahol az okok és következmények láncolatára ön nem tud kihatással lenni. Furcsa érzés egy ilyen láncolat részévé válni, nem feltétlenül könnyű tapasztalás, de cserébe megtanulhat valami nagyon fontosat.

Bak (12.22.–01.19.)

Mindent lehet húzni-nyújtani valamennyire, de egy ponton túl egyszer csak minden elszakad, szétpattan. Egy ilyen szakadás pillanatát fogja elhozni ez a hétvége – túl régóta túl nagy volt a feszültség, valaminek (vagy valakinek!) már változnia kellett.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A Vízöntő számára mindennél fontosabb most a szabadság. Meg fogja tapasztalni a hétvégén, mikor érzi magát a legszabadabbnak: akkor, amikor azt teszi, amit a legjobban szeret, amiről úgy érzi, hogy az Isten is erre teremtette: hogy szeretteit szeresse, hogy harmóniában éljen velük. Saját vágyainknak, szükségleteinknek kiszolgáltatva lenni ugyanolyan korlátozó, mintha börtönben lennénk.

Halak (02.19.–03.20.)

Ha elegendő időt és energiát szán rá, egy fontos információt deríthet ki – nyomozómunkájában a szerencse is segíti majd. Vigyázzon azonban, ne végezzen félmunkát, mert egy féligazság veszélyesebb lehet annál, mintha nem tudna semmit!

(Kiemelt kép: Shutterstock)