Hétvégi horoszkóp, 2022. november 5-6.: a Szűz jól döntött, a Skorpió közelebb kerül ideáljához

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre november első hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2022. november 4., 20:06

Szerző:

Na,ennek a hétnek már vége is, olvassa szeretettel a friss hétvégi horoszkópot! Szép napokat, jó pihenést kívánunk önnek, és ne felejtsen el holnap is visszanézni a 168.hu-ra egy kis előrejelzésért!

Kos (03.21.–04.19.)

Veszélyek leselkednek önre ezen a hétvégén, de ne essen kétségbe, mert ha bízik az önben élő örök derűben és szépségben, nem fog félrecsúszni semmi! Egy sosem múló belső, titokzatos mosoly kíséri önt ezekben a napokban. Ha úgy érzi, szüksége van rá, csak lélekben pillantson rá erre a szívében őrzött, örök képre!

Bika (04.20.–05.20.)

Semmi sem nehezebb, mint ha megbántunk egy hozzánk közel álló személyt. Ez a hétvége megbocsátást és feloldozást hoz a Bika csillagjegyben születetteknek – most leteheti a terhet, továbbléphet. Ha tud, beszéljen az illetővel, valljon be mindent, kérjen bocsánatot!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Felnyitja a szemét ez a hétvége és látni fog: először veszi észre, először látja meg a maga valóságában, ami ön előtt folyik, és ami, úgy tűnik, eddig senki másnak sem tűnt fel.

Rák (06.22.–07.22.)

A változás időszakának a kellős közepére esik az a két nap a Rák csillagjegyben születettek életében. Észrevétlenül, de ön változott valamennyit az utóbbi időben, és ez az egyébként természetes és szép folyamat még folytatódni fog: ön egyre inkább hasonlít valakihez, akit szeret.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Különösen hatékony gyógyítóerővel ruházza önt fel az univerzum ezen a hétvégén. Használhatja ezt az energiát önmaga gyógyítására is: legyen kedves önmagához, töltsön el egy kis időt önmagában, önmagával! De ez az erő kifelé is működik, ha azonosulni tud pozitív változtatóképességével: puszta jelenléte, mondatai másokat is gyógyítanak majd.

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy korábbi döntésével kapcsolatosan most igazolódik be, hogy mennyire jól döntött akkor. Most már végképp egyértelmű, hogy józan ítélőképessége, illetve megérzései, vagy a gondviselés nem engedték, hogy a rossz utat válassza.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy önhöz igen közel álló személyről, rokonról vagy barátról tud meg valamit, ami rengeteg dolgot megváltoztat. Kettejük kapcsolata is kicsit máshogy fog folytatódni ezután, de ami összeköti önöket, azt természetesen semmi sem ingathatja meg.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Gondoljon nagy példaképére, aki úgy élte az életét, ahogy ön is szeretné élni a sajátját! Nos, ezen a hétvégén még egy lépéssel közelebb kerülhet ehhez az ideálhoz – tegye oda magát, törekedjen a változásra és sikerülni fog!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Tanúja lesz valaminek a hétvégén, ami könnyeket csal majd az ön szemébe. Ne tartsa vissza magát, nem kell mindig gátat vetni az érzéseknek, hagyja, hogy jöjjenek azok a könnyek, ha szeretnének!

Bak (12.22.–01.19.)

Az ember a hétvégét inkább a kikapcsolódásnak, szórakozásnak, esetleg a hedonizmusnak szentelné, de a Bakok számára ez a hétvége egy különösen spirituális időszakkal esik egybe. Hatalmas változásokat indíthat el egy kis meditálással, imával, befelé fordulással, szánjon rá elegendő időt!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy gyermek energiáit kapja meg ezen a hétvégén. Nyíltság, játékosság, őszinteség – fogadja el ezeket az ajándékokat az univerzumtól, éljen velük, fiatalítsa vissza magát a segítségükkel!

Halak (02.19.–03.20.)

Arra kap majd lehetőséget a hétvégén, hogy valaki másnak a helyébe lépjen, egy kicsit az ő szemével lássa a dolgokat, mintha az ő életét élné vagy az ő munkáját végezné. Meg fogja látni: bár vannak lényeges különbségek, rengeteg dologban hasonlítanak egymásra az illetővel.

(Kiemelt kép: Pexels/Karolina Grabowska)