Heti horoszkóp, 2022. február 21-27.: szenvedélyes és romantikus hétre számíthatnak a csillagjegyek

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a heti horoszkóp szerint.

2022. február 21., 00:13

Szerző:

Ez a hét a szerelemről szól majd minden csillagjegy számára! Íme a heti horoszkóp.

Kos (03.21 - 04.19)

Nagyon bántja egy vita a szerelmével, bűntudata van és szeretné rendezni, de ön nem az a típus, aki könnyen kér bocsánatot. Ezért nem is tudja, hogyan fogjon hozzá. A hét első felében ezen fog rágódni, de amint túlesik rajta, elképesztően megkönnyebbül.

Bika (04.20 - 05.20)

Jellemzően bizonytalan lesz a következő napokban, szinte semmiben sem tud dönteni, mindent napokig halogat, pedig egyfolytában rágja magát a problémákon, mégsem képes elkötelezni magát egy álláspont mellett sem.

Ikrek (05.21 - 06.21)

Teljesen máshol jár fejben, a gondolatai folyamatosan elkalandoznak, ezért csak felületesen figyel oda, bármiről legyen is szó. Így a munkahelyén is becsúszhat néhány hiba, de azon se lepődjön meg, ha elfelejti a megbeszélt randit a szerelmével.

Rák (06.22 - 07.22)

Ez a hét az újrakezdésé! Ha bármin szeretne javítani, akár a munkáján, akár a viszonyán a kollégáival vagy a főnökével, most megteheti! Rengeteg alkalma lesz bizonyítani. Ugyanez igaz a magánéletére is!

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Hét elején egy hihetetlen pletyka jut a fülébe, ami napokra elrontja a kedvét, még aludni sem tud, úgy bosszantja az egész. Szerencsére később kiderül, hogy szinte semmi valóságalapja nincs a híresztelésnek!

Szűz (08.23 - 09.22)

Annyira meg szeretne felelni mindenkinek, a főnökének, a családjának, a párjának, hogy egyszerűen nem bír teljesíteni. Általában tele van ötletekkel, nagyon kreatív minden helyzetben, de ez a hét inkább szenvedés lesz...

Mérleg (09.23 - 10.22)

Úgy érzi, mindenki önt találja be a problémáival, mindenre önnek kell megoldást találnia, viszont az ön gondjával, érzéseivel senki sem foglalkozik. Főleg a párja nem! Duzzogás helyett beszéljen erről vele!

Skorpió (10.23 - 11.21)

Amúgy sem egy alkalmazkodó típus, de most még inkább lázadozó hangulatban van. Képtelen beállni a sorba, megemészteni a főnöke döntéseit vagy magában tartani a véleményét, ami miatt rengeteg konfliktusa lesz, de nem zavarja, sőt élvezi, hogy vitázhat.

Nyilas (11.22 - 12.21)

Még a szokásoshoz képest is nagyobb szabadságra, több térre van szüksége most. Igyekezzen mindezt úgy a párja tudtára adni, hogy ne sérüljön a büszkesée és semmiképp se bántsa meg. Fontos éreztetnie vele, hogy ez nem róla szól, hanem önről.

Bak (12.22 - 01.19)

Úgy érezheti, hogy kicsit távolabb kerültek egymástól a párjával, mintha titkolózna és ellökné magától. A valóság az, hogy nem önnel van baja, csak most annyi dolga van, hogy nincs se ideje se energiája a kapcsolatukkal foglalkozni, de ez pár nap múlva el fog múlni.

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Egy nagyon fontos célt tűzött ki maga elé, és mindenáron szeretné ezt elérni. Szinte mindent, időt, energiát beáldoz ezért és nem izgatja, hogy ki mit gondol róla. Emiatt a párjával lehetnek konfliktusai a héten...

Halak (02.19 - 03.20)

Kap egy hatalmas lehetőséget, de nem sokan hisznek benne, hogy élni tud vele. Pont ezért küzd most még keményebben, mert szeretné mindenkinek bebizonyítani az ellenkezőjét! A szerelme viszont kivétel, ő ezúttal is bebizonyítja, hogy mindenben számíthat rá!

Még több horoszkóp:

3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete 2022-ben

3 csillagjegy, aki pénzhez jut 2022-ben

Éves horoszkóp: ez vár a csillagjegyekre 2022-ben

(Kiemelt kép: Shutterstock)