3 csillagjegy, akire tökéletes hétvége vár

Mutatjuk, melyik az a három csillagjegy, aki nagyon boldog lesz a hétvégén.

2022. február 4., 10:51

Szerző:

 Bár a hétvégi horoszkóp szerint nagy kihívások előtt áll mindenki, azért ennek a három csillagjegynek lesz bőven pozitív élményben is része!

Rák

Végre felfigyelhet önre egy olyan személy, aki iránt már nagyon régóta vágyakozik. Titkos és egyoldalúnak hitt szerelem volt ez eddig, de ez a héten egészen biztosan megváltozik! A baj csak az, hogy jelenleg nem ő az egyetlen jelentkező az ön életében, így nagyon alaposan végig kell gondolnia, hogy ki mellett teszi le a voksát. Annyi viszont bizonyos, hogy izgalmas, romantikus és szenvedélyes napok várnak önre!

Mérleg

Régóta húzódik egy elég komoly konfliktus az életében, ami a munkájára és a hétköznapjaira is hatással van – hol kisebb, hol nagyobb mértékben. A következő napokban viszont lesz lehetősége ezt végre rendezni. Persze rengeteg türelemre lesz szüksége, és több kompromisszumot is meg kell hoznia, de hosszútávon kifizetődő lesz, ha most hajlandó engedni.

Nyilas

A spórolás egyáltalán nem az ön terepe, amikor van, kifejezetten szórja a pénzt, amikor pedig elfogy, elképesztően szorong. Ezen a hétvégén viszont végre lehetősége lesz egyenesbe jönni, rendezni azokat a tartozásokat, számlákat, amiket maga előtt görget, sőt félre is tud tenni egy keveset. Most legyen erős, vesen véget az eddigi rossz szokásainak, és hosszútávon biztosan fellélegezhet.

Még több horoszkóp:

Olvassa el a heti horoszkópját is!

3 csillagjegy, aki pénzhez jut 2022-ben

Éves horoszkóp: ez vár a csillagjegyekre 2022-ben

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp