Heti horoszkóp, 2022. január 31-február 6.: hatalmas lehetőségek várnak a héten a csillagjegyekre

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a heti horoszkóp szerint.

2022. január 31., 00:12

Szerző:

A Vízöntő újhold új és különleges lehetőségeket tartogat a csillagjegyek számára, amelyekkel érdemes élnie mindenkinek. Íme a heti horoszkóp.

Kos (03.21 - 04.19)

A Kosnak mozgalmas és izgalmakkal teli lesz a hete. Az összes fontos történés közül mégis az a legkiemelendőbb, hogy végre rendeződnek az anyagi problémái, ráadásul nem csak ideiglenesen, hanem jó hosszú időre.

Bika (04.20 - 05.20)

Egy olyan emberrel ismerkedhet meg, aki teljesen új oldalát mutatja meg a világnak, és akitől rengeteget tanulhat. Lehet egy szakmai ismeretségről vagy egy új barátságról szó, annyi bizonyos, hogy alaposan felforgatja a mindennapjait.

Ikrek (05.21 - 06.21)

A héten a tanulás, szakmai fejlődés terén lesznek nagy lehetőségei. Végre belevághat olyan képzésekbe, tanfolyamokba, amikről mindig is álmodott, de sosem sikerült ezidáig meglépnie. Vissza nem térő alkalom!

Rák (06.22 - 07.22)

A következő napokban a szerelmi életén lesz a fókusz! Mostanában nem vágyott különösebben társra, de ez most megváltozik. Igényli is a társaságot, és mások is szeretnének megismerkedni önnel. Minden adott ahhoz, hogy ezúttal szerencsével járjon.

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Nem húzhat tovább már egy fontos döntést, meg kell hoznia, még akkor is, ha ezzel valakinek, vagy többeknek fájdalmat okoz. Negatív következményei mindenképpen lesznek a helyzetnek, akárhogy is dönt, ezt el kell fogadnia.

Szűz (08.23 - 09.22)

Ha fontolgatja már egy ideje az életmódváltást, itt a jó alkalom, hogy belevágjon. Bármit is változtat a héten a szokásain, a napi rutinján, az biztosan hosszútávon is beépül majd az életébe. 

Mérleg (09.23 - 10.22)

Nem sok szórakozásban lesz része február elején, mivel rengeteg munka, plusz feladat vár önre. Kárpótlásképp viszont ha maximálisan odateszi magát a következő napokban, az hatalmasat lendíthet a karrierjén.

Skorpió (10.23 - 11.21)

A lakhatási körülményeiben történik változás a napokban. Költözés, esetleg új ingatlan vásárlása van kilátásban. De az is előfordulhat, hogy most bele tud vágni egy nagyobb felújításba.

Nyilas (11.22 - 12.21)

Úgy indítja a februárt, ahogyan szerette volna. Sikeres hónapot tudhat maga mögött, a kitűzött céljait elérte, sőt túl is teljesített. Anyagilag is jó helyzetben van. Rég érezte már ilyen jól magát a bőrében, igaz?

Bak (12.22 - 01.19)

Több váratlan kiadás nehezíti meg a következő napjait. Sajnos emiatt rosszul indul a februárja, sok betervezett programról le kell mondania. A jó hír, hogy a hét második felében azért talál megoldást, ha nem is az összes, de jó pár problémájára.

Vízöntő (01.20 - 02.18)

A Vízöntő telihold természetesen a Vízöntőknek kedvez a leginkább. Mind a magánéletében, mind szakmailag hatalmas lehetőségek várnak önre, igaz, semmi sem hullik csak úgy az ölébe, de jóval gördülékenyebb lesz minden, mint máskor.

Halak (02.19 - 03.20)

A Halak is a szerencsések közé sorolható a héten! Azok az ügyek, amelyek nyomasztották az elmúlt napokban, a végéhez közelednek, és a lehető legszerencsésebben alakulnak. A szerelmi életében is várható pozitív változás, akár már hét elején megismerkedhet a nagy ő-vel.

Még több horoszkóp:

3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete 2022-ben

3 csillagjegy, aki pénzhez jut 2022-ben

Éves horoszkóp: ez vár a csillagjegyekre 2022-ben

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp